top of page

[ASTRO VREME]: Prazna luna v škorpijonu: kje smo in kam gremo?

Prazna luna v škorpijonu bo v nedeljo, 15. 11.2020 zjutraj in ja, Mars se je ravno obrnil direktno, tudi Merkur je že od prejšnjega tedna direkten, za nami je tudi zadnja, tretja konjunkcija med Jupitrom in Plutonom. Vse to pomeni, da smo na točki preobrata, ampak gre še počasi. Ta mlaj odpre tudi zadnjo sezono mrkov v letošnjem letu, ki se bo končala s polno luno v raku 30.12. Tako, da je pred nami še kar nekaj energijskih šiftov. Torej, gre počasi, ampak čez 14 dni, ko bo lunin mrk – polna luna v dvojčkih, bi pa se moralo že kaj poznati.Kar je posebnost te prazne lune, je to, da je zelo veliko planetov na 23 stopinjah. Jupiter in Pluton sta na 23 stopinjah kozoroga, Sonce in Luna sta na 23 stopinjah škorpijona. Na začetku leta, januarja pa je bila konjunkcija med Saturnom in Plutonom na 22 stopinjah. Vprašanje, ki se postavlja je, kaj smo ugotovili od januarja 2020, kaj je naša osebna lekcija letošnjega leta? Kje smo sedaj pristali in kam želimo iti naprej? Ker je škorpijon tudi znamenje transformacije in soočanja s svojimi najglobljimi strahovi: katere strahove želimo premagati, tako, da bomo drugo leto začeli z več poguma in elana?


Tri karte so prišle in nam kažejo, da smo v obdobju preizkušnje, ki pa ga lahko izkoristimo za resno odločitev o tem, kaj si res želimo izpeljati. Izvedbo moramo načrtovati in zbrati vse sile za pot naprej. Vesolje je na naši strani, energija se bo pospešila, odločitev pa je v naših rokah.


Devetica palic je karta preizkušnje, ko že mislimo, da je že vsega konec, nas zadane še zadnja preizkušnja, ki nas res postavi pred vprašanje, kaj jaz res hočem. Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, da speljemo skozi. Mamo mi to!

Dvojica palic nam kaže, da gledamo v prihodnost, želimo si več od sveta, imamo željo po avanturi, ampak ta čas še ni prišel. Načrtujmo že sedaj, da bomo lahko, ko se energija pospeši, šli samo še naprej.

Kočija je karta odločenosti, da imamo življenje v svojih rokah in da smo sami kreatorji svojih življenji. Zberimo vse moči z vseh vetrov in gremo naprej, proti našemu cilju nasproti.


Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si81 views0 comments
bottom of page