top of page

[ASTRO VREME]: za teden 10. 7. – 16. 7. 2023, Merkur v leva, Mars v devico in še kajPonedeljek: Mars vstopi devico, kar je dobro za organizacijo in fokus. Spravimo stvari v red. Energija je prizemljena, praktična, stabilna.

Merkur, preden zamenja znamenje, tvori opozicijo s Plutonom (na 29 stopinj raka in kozoroga), kar je dobro za globoka razmišljanja. Stvarem želimo priti do dna.


Torek: Merkur zapušča čustvenega raka in prestopi v leva, pazimo se drama queen momenta. Je pa to zelo kreativna energija, dobro kaže tudi romantiki.

Rahu kvadrat Merkur na 0 stopinj, ko pride Merkur v leva in je Rahu na 0 stopinj bika. Istočasno se dogaja tudi trigon med Rahujem in Marsom v biku in devici. Novi začetki, preobrati se dogajajo, kar je dobro, nove smeri se odpirajo. Odločeni smo, da zadeve opravimo, tudi da uvedemo pozitivne spremembe.


Sobota: Sonce sekstil Uran: dobro za izražanje sebe in svoje edinstvenosti. Morda se pa vmes tudi premislimo in naredimo nekaj drugega.


V ponedeljek 17.7. je mlaj v raku energija upada vendar pa zamenjata znamenja Rahu in Ketu tako, da je morda občutek usodnosti, kot da so mrki.


Karte:

Skrita pot: poroka duha in materije: duh in materija se morata združiti, da bomo lahko zares napredovali - um se mora uglasiti s srcem. Ko se srce in um osredotočita na isti cilj, so mogoče krasne stvari.


Iz hipa v hip: (2 novcev): umaknimo se iz svoje prezaposlenosti z drugimi kraji in časi ter ostanemo pozorni na to, kar se dogajaj tukaj in zdaj. Življenje je prostran ocean, v katerem se lahko igramo, če odslovimo vsakršne sodbe, preference in navezanost na podrobnosti dolgoročnih načrtov. Preteklosti ni več, prihodnosti pa še ni. Edini resnični človek je tisti, ki živi iz hipa v hip, čigra puščica je usmerjena v ta trenutek, ki je zmeraj tukaj in zdaj.

Šestica novcev: preboj, uspeh, srečen slučaj, deskajmo na valu uspeha, modro izbirajmo, kaj želimo udejanjiti. Prepoznajmo svoje želje in delujmo v skladu z njimi.


Panter: uničenje nepotrebnega, čiščenje. Panter ne bo kar stal in gledal, kako zastaja naša energija ali rast. Ampak bo naredil štalo … z namenom, da pridemo do bolj zadovoljnega življenja. Vse skupaj je nepričakovano, neudobno in celo uničujoče, vendar, ko se prah poleže vidimo panterjevo modrost. Vsi smo šli že čez to in zaradi tega smo postali boljši ljudje. Zaupamo, da nas panterjeva pot vodi na boljše. V ravnotežju: pogumen. Izven ravnotežja: samouničevalen. Da pride v ravnotežje: znebi se nepotrebnega.

Afirmacija: Every day in every way I am becoming myself.22 views0 comments

Comments


bottom of page