top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 13. 6. – 19. 6. 2022, ščip v strelcu, Merkur v dvojčkaLuna je torej v strelcu in vladar strelca je Jupiter, ki pa začenja nov cikel v ovnu, zraven je tudi Mars. Smo na začetku nečesa novega in v kaj verjamemo, da je možno? Morda pridejo na plano nove sanje, ki se jih želimo uresničiti (Neptun, Luna in Sonce so v spremenljivih znamenjih). Vendar pozor, Mars v ovnu, v svojem znamenju, je nepotrpežljiv, zato pazimo, da ne delamo enih in istih napak.


Merkur vstopi v svoje znamenje v ponedeljek in to je dobro za zbiranje informacij, pisanje in druženje. Dobro tudi za PR.


Drugače pa sedaj prideta v območje vplivanja tudi Saturn in Uran, kar je bil celoleten aspekt v 2021. Ponovno se postavijo nasproti težnje po starem in novem, med prihodnostjo in preteklostjo.


Karte:

Izgubljena ljubezen, predaja, zdravljenje, razbremenitev: Žalost, ko se odnos konča je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.

Love/Ljubezen: če bi se lahko videla z moji očmi, bi videla svojo sladkost. Ko si ti res ti, pa karkoli že počneš, v svoji kaotičnosti, s nepopolno lepoto, si ljubezen. Zato imej romanco sama s seboj. Začuti, kako ljubezen napolni tvoje telo. Tvoje telo ljubi ljubezen.

Štirica vode, obilje: razkošna skušnjava, minljiva zadovoljitev, pohlep, nekaj v nas je doseglo ključno točko zrelosti. Kar je napolnjeno do roba se mora izprazniti, trenutna situacija se zdi izčrpana, ta vrsta zadovoljitve izgublja oblast nad teboj. Zunanji dosežki in uspehi v poslu ti ne zagotavljajo več notranje izpolnjenosti.Arhetip: Mentor: učitelj, modrec, guru. Svetel: osredotočen, jasen, vedno ostane študent. Temen: sami sebi namen, zavida mladost, pravičniški in rigiden. Mentor zna začutiti, kaj točno potrebuje študent v danem trenutku, da bo rasel. Njegov dar je, da ve, kaj potrebuje duša.


Afirmacija: You are so fucking enough


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Arhetipi)

9 views0 comments

Comments


bottom of page