top of page

[­čĺźASTRO VREME]: za teden 19. 9. ÔÇô 25. 9. 2022, enakono─Źje, mlaj v tehnici
─îlovek iz materialnega sveta je gre┼ínik in ─Źlovek iz duhovnega sveta je svetnik. Iskalec mora biti oboje: v tem svetu vendar ne od tega sveta, skoreninami v notranjosti in cvetovi v zunanjosti. Osho, Vrnitev k sebi


In ┼íe citat za enakono─Źje: Ko se v ─Źloveku prebudijo svetla ─Źustva, ta vedno blagodejno vplivajo na vse notranje organe. Prav svetla ─Źustva so najmo─Źnej┼íe in naju─Źinkovitej┼íe sredstvo, ki prepre─Źuje kakr┼íno koli bolezen. Ob pomeni takih ─Źustev je zdravil bog, enako so delovali tudi sveti ljudje. Vladimir Megre, Anastazija.


(iz rokovnika za 2022, V ritmu narave).


V petek je enakono─Źje, kole leta se obrne. Sonce vstopi v tehtnico, Merkur, ki je retrograden, vstopi v devico ÔÇô fokus dajmo na seznam opravkov.

Mlaj v tehtnici je v nedeljo, 25.9.2022. Vladarka prazne lune v tehnici je Venera, ki ni v najbolj┼íem polo┼żaju v devici, vendar je tam z njo Merkur, ki tvori aspekt s Plutonom: i┼í─Źemo re┼íitve. In morda je re┼íitev ljubezen.Karte:

Karta enakono─Źja: Dvojica me─Źev: Neodlo─Źnost, smo na kri┼żi┼í─Źu, ko se moramo odlo─Źiti, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. Slepa ulica, mrtva to─Źka. Odlo─Źiti se moramo, ─Źetudi se bojimo neznanega. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odlo─Źitve.


Soj Lune, potovanje, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in u┼żivajmo v tem ─Źasu. Soj, ki se odbija od Lune, nam polni srce z ljubeznijo in razkriva globok vodnjak neizkori┼í─Źenih ustvarjalnih mo┼żnosti.Peace/Mir: V─Źasih je vsega preve─Ź. Kar ni nujno slabo, vendar je pomembno, da si vzame┼í ─Źas, da obmiruje┼í. Stran od hrupa, stran od menja drugih ljudi, ogla┼íevanja, spleta, takrat lahko zasli┼íi┼í, kako glasen je notranji dialog. Zato utihni. Ne govori, poslu┼íaj. Zasli┼íi mir, ki se je pojavi, ko pride┼í v svoje srce. Vdihni. Ostani tam in ─Źez ─Źas bo pri┼íel glas. Ali ni to najlep┼íi glas na svetu?


Petica vode: izguba, razo─Źaranje, nestabilnost, trpljenje zaradi nerazumevanja dejanske situacije. Koprena neznanja/nevednosti izginja, to je za─Źetek notranje osvoboditve. Predramimo se, to je klic. Situacija se spreminja brez opozorila. Kar bomo sedaj izgubili, ni nikoli bilo resni─Źno na┼íe. Ta uvid je sprav bole─Ź, potem pa daje novo vrsto stabilnosti in jasnosti glede pravih ob─Źutkov.


Afirmacija: Fuck the noiseArhetip za mlaj: Thanatos: smrt. Svetel arhetip: ┼żalovanje, biti prisoten z vsem, kar je. Temen arhetip: strah pred staranjem, boleznijo, smrtjo. Opazujmo konec nekega bivanja, bitja, faze ali ravni, to ima globoke posledice za psiho. Thanatos nas za vedno spremeni in spustiti moramo ves nadzor. To je iniciacija v podzemlje.
(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Arhetipi)18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page