top of page

Astro vreme za teden: 22.1.-28.1.: ščip v levu, Uran direktno

Danes je sicer že sreda, ampak ker se tale teden tako zelo vleče, se vseeno malo javljam, kako kaj kažejo astro vreme in karte za ta teden.

V glavnem: jutri (četrtek, 25.1.) polna luna v levu, ki ima neugodne aspekte. Je v opoziciji s Plutonom in v kvadratu z Jupitrom in Uranom. Pazimo se svoje in tuje sitnobe. V ozadju se dogaja več, kot bi si mislili, cikel znotraj cikla se zaključuje. Bodimo potrpežljivi.

Za ta teden je prvič do sedaj iz Gajinega oraklja prišla karata Ametist: preobrazba, gotovost, zaupanje. V naših življenjih se odvija globoka preobrazba. Preteklost je za nami. Zdaj je vse mogoče.


Ok, morda ne še čisto tole sredo. Haha. Ampak ja, veliko se odvija, v soboto gre tudi Uran direktno – s tem so vsi planeti direktni vse do 2.4.. Trenutno pa je videti, da moramo počakati, da se odvije, kar se mora odviti.  


Zanimivo je, da karta Ametist govori o preobrazbi in o zaupanju v svojo pot. To se lepo navezuje na karto leta, ki je Ljubimca in ki kaže na naše izbire: če res hočemo preobrazimo, moramo narediti tudi take izbire, ki bodo preobrazbo omogočile. Če izbiramo ustaljene vzorce potem zna biti, da obtičimo.  


Kakor koli, videti je, da več jasnosti pride po tej polni luni in ko se Uran obrne direktno.Vabljeni ste k ogledu videa o tarotu za 2024, povezava je tu: https://youtu.be/jnwoGcG7p0o


🕉️JOGA: Februarja pričnemo z jogo prek spleta. Ob nedeljah zvečer ob 19h in ob sredah zjutraj ob 6h.

Naslednji termin v programu MOJ JOGA OBRED je petek, 2.2. v živo in prek spleta ob 18h.

Za prijave pišite na lunakrajc@gmail.com


🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

 

 

3 views0 comments
bottom of page