top of page

[ASTRO VREME]: za teden 23. 10. – 29. 10. 2023, ščip v biku, delni lunin mrkPonedeljek: Sonce vstopi v škorpijona, tu je tudi Merkur – pred nami je veliko obdobje preobrazb. Feniks se ponovno dvigne iz pepela.


Torek: Sonce tirgon Saturn: sedaj bi že morali videti sadove svojega truda. Cilji so dosegljivi. Ker imamo toliko izkušenj, gledamo na vse bolj zrelo in bolj umirjeno. Na podlagi teh spoznanj lahko učimo druge.


Sobota: Mars opozicija Jupiter: je kar pozitiven aspekt, pazimo pa se pretiravanja. V zraku je optimizem.


Ščip v biku, delni lunin mrk: kje smo od novembra 2021? In pomladi 2022? Luna v biku osvetli denar, finančno stabilnost, vrednost, vire. Ali smo v tem obdobju spoznali svojo vrednost? Kaj si res zaslužimo v življenju? Ali smo se pripravljeni za to boriti? Mars je škorpijonu, tam je tudi Merkur in ne popuščata.

Nedelja: Merkur konjunkcija Mars: oster um in še ostrejši jezik. Pazimo, da po ne potrebnem ne začnemo prepirov ali da smo nesramni.

Merkur opozicija Jupiter: pazimo se nepremišljenosti, drugače pa smo lahko zelo učinkoviti.


Interval: ta teden oz. naslednji traja 4 dni od 28.10. do 31.10.


Karte

Harmonija: moč, samozavest, produktivnost: ta karta je glasnik notranje in zunanje harmonije. V prihajajočih mesecih bomo vse bolj samozavestni in produktivnejši. Naučili smo se učinkovito kanalizirati energijo za doseganje naših ciljev. Bodimo pozorni na moč, ki jo imamo sedaj. Bodimo pozorni na to, koliko vrat se odpira. Ker v našem notranjem in zunanjem svetu vlada harmonija, vse dosežemo z malo truda.


Skopuh: 4 novcev: poglejmo, česa se oklepamo in kaj si lastimo, tako zelo, da smo si okoli sebe zgradili zid. Naši zakladi potemnijo in postanejo brez vrednosti, če jih nočemo razdajati. Razrahljamo oprijem in občutimo svobodo in širino, ki ju lahko prinese dajanje.Črno jajce: avtentičen govor, resnica. Črno jajce vsebuje enega izmed življenjsko nujno potrebnih zakladov: resnico. Znotraj jajca ni zmede, izgovorov, opravljanja, glasov in laži. Vsebuje le resnico in je rojstni kraj našega glasu. Ko smo povezani z njim se sprašujemo: kaj vem, da je res o meni, kaj je res v svetu? Povezan je s peto čakro – višuda čakro, ki je v grlu.

Afirmacija: I am limitless.Arhetip za ščip v biku: Gora: povzpenjanje, vrh. Gora je vedno nekje zadaj v naši zavesti in nas vabi k vrhu. Gora lahko vpliva na dva načina. Lahko nas inspirira in poživi, tako da segamo po še višjih vrhovih. Vendar pa lahko ustvari tudi osamljenost, tekmovanje in povečan ego. Ko stojimo na vrhu, se lahko hitro ločimo od drugih in trdimo, da so pod nami. Ne glede na višino, na katero se povzpnemo, pomnimo, da se v jedru gore nahajajo kristali, minerali in dragulji. Če mislimo, da je vse v tem, da gremo višje in višje, smo nespametni, saj zgrešimo magijo rudarja.(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)Za termin mi pišite na lunakrajc@gmail.com in dajmo skupaj pogledat, kaj bi lahko bila prava pot za vas.

39 views0 comments

コメント


bottom of page