top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 24. 1. - 30. 1. 2022 – gužva v kozoroguZačetek tedna zaznamuje prestop Marsa v kozoroga, kjer je v svojem najboljšem položaju: tu se odlično manifestira marsovska vitalnost in energija. Veliko bo želje za akcijo, da naredimo določene premike, vendar sta ta teden Merkur in Venera še vedno oba retrogradna. Ni še čas za akcijo, določene stvari moramo do konca predelati, nekaj se mora pozdraviti, preden bomo res lahko šli naprej. Počasi se daleč pride, ne pretiravajmo, čeprav je želja velika.


Tudi Merkur bo zaradi retrogradnosti prišel v kozoroga, kje bo tvoril konjunkcijo s Plutonom do polovice februarja: to sovpada s Plutonovim povratkom v karti ZDA. Tako, da bodimo pozorni na novice, kaj se dogaja v Ameriki.


V soboto 29.1. se Venera obrne direktno. Kaj vse smo spoznali o odnosih, ljubezni, svoji energiji, svoji vrednosti in odnosu do denarja od 19. decembra?


Konec tedna pa je v znamenju kvadrata med Soncem in Uranom, kar bomo lahko zaznali kot nestabilno energijo z veliko kaotičnosti. Lahko pa to energijo obrnemo sebi v prid za velik preboj.

Umrimo se, pazimo na svojo energijo. Meditirajmo, delajmo jogo. Da bomo iz vse te situacije, ki je na eni strani kaotična, po drugi strani zablokirana, potegnili najboljše.


Karte

Sporočilo: pozitivna novica, pozitiven izid. Pomembna zadeva se bo pozitivno izšla. Afirmacija: »Moj um je poln svetlobe.«


Osmica vode: stagnacija, zastoj, energijska blokada, skrbi. Niče ne deluje… vsaj tako se trenutno zdi. Znebimo se starih idej o tem kakšni bi morali biti, kako bi morala naša življenja izgledati. Nekaj mora oditi, da pride nekaj novega, bolj primernega.


Determined: Odločena: ko si odločena, se povežeš s svojim virom Odločena, ti ustvarjaš in ljubiš ne glede na strah bolečino in jezo. Odločena, ti ljubiš strastno in gojiš sočutje. Odločena, izbereš ljubezen, predvsem pa izbereš sebe. Afirmacija: »Odločena sem, da najprej izberem sebe«.


Afirmacija: I Am Limitless.


(Karte: Gajin orakel, Sassy She, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations)


25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page