top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 24. 10. – 30. 10. 2022, mlaj v škorpijonu, sončev mrk & vse ostalo


Tvoj partner in svet okoli tebe sta odsev tvojega duševnega stanja. Mooji, Širnejši od neba, večji od prostora.


V torek (25.10.) se dovrši mlaj v škorpijonu v obliki delnega sončevega mrk. Sonce in Luna sta skupaj v škorpijonu in tvorita konjunkcijo z Venero. V škorpijonu je tudi Ketu. V naslednji dveh tednih se stvari pospešeno odvijajo, morda pride do kakšnih odkritij in do čustvenih neviht. Energija Venere je močno pod udarom v tej igri: spreminja se naša definicija ljubezni - kaj je deluje več? In kje želimo biti za solsticij prihodnje leto?


Vendar je vladar škorpijona Mars stacionaren ta teden in se pripravlja, da se obrne retrogradno v nedeljo (30.10.) Ne pozabimo na naše načrte in morda jih moramo premisliti in izpiliti, morda se vse skupaj nekoliko upočasni.


V petek (28.10.) retrograden Jupiter pride nazaj v ribi. Jupiter je bil v ribah od decembra 2021 in do sredine maja 2022. Morda se neke stvari iz tega obdobja vrnejo, spomnimo se , kaj se je dogajalo letos aprila in na začetku maja. Jupiter vpliva na gibanje, ples, intuicijo, sanje, jogo, meditacijo. Dober čas, da se povežemo s temi stvarmi.


Vse te energije kažejo, da se karte močno premešajo. Kako živimo svoja življenja? Smo zadovoljni? Kaj moramo zares spremeniti?


Karte

Afirmacija: I am becoming who I was born to be


Drevo življenja: plodnost, ustvarjalnost, usoda, magični blagoslovi. Dosegli smo stopnjo ustvarjalnega obilja. Začenja se nov ustvarjalni cikel, prežet z našo ljubeznijo in vso modrostjo, ki smo jo pridobili do tega trenutka. Smo gospodarji svojih usod: lahko dosežemo in ustvarimo vse, kar nam srce poželi.


Just be: Samo bodi ti. Pogruntaj, kaj je res pomembno zate in vse nepotrebne stvari naj odpadejo. Kar res potrebuješ je, da samo si. Bodi hvaležna za vse, kar imaš, sprosti napetosti in se potopi v spokojnost. Kako izgleda življenje, ko pritisneš na pavzo? Kako se počutiš ob tem?


Petica zemlje: negotovost, strah pred izgubo, skrbi, negativne misli, zloraba sebe, samopomilovanje. Spet nas je potegnilo v star miselni vrtiljak. Da stopimo ven iz tega, potrebujmo polno pozornost. Od kod prihajajo ti destruktivni glasovi in kdo jih potrebuje? Zavedajmo se vpliva negativnih misli in tega, da jim dajemo dovoljenje, da krojijo naša življenja.

Trenutno ne poskušajmo doseči velikih stvari, pomembne odločitve še pustimo.Arhetip: The Unseen: energija, ki je ne vidimo, jo pa čutimo. Morda kot sanje, nenadni uvid, jasen glas, sporočilo pokojne osebe. Tega se lahko ustrašimo, saj to izziva našo percepcijo resničnosti. Vendar naši vodniki so blizu in prihajajo v mnogih oblikah. In govorijo resnico, ki včasih potolaži, včasih pa žge. Poslušajmo.
(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arehtipi).

(Citat iz rokovnika V ritmu narave 2022.)
14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page