top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 25. 10. - 31. 10. 2021 – Sonce v škorpijonu, Venera kvadrat Neptun
Ta vikend je Sonce vstopilo v znamenje škorpijona in energija se ponovno zamenja. Prihajajoč konec tedna vstopi v škorpijona tudi Mars. Glede na vse, kar se je dogajajo prve tri tedne oktobra imamo sedaj priliko, da pogledamo v globine svojih čustev. Kako bomo nadaljevali po vsem tem, kar se je zgodilo?


Sredi tedna pa naš čaka kvadrat med Venero in Neptunom: naporno za razmerja, še posebej, če nismo ravno v fazi medenih tednov. Lahko pa nam udari na občutek lastne vrednosti: počutimo se nevredne česa in krive (za bogve kaj, ampak ja). Po drugi strani pa nekoga drugega dajemo na piedestal, ki se ga ne zasluži. Previdno in vklopimo optimističen pogled na vse.

Kot je je izjavil ameriški filozof iz 19. stoletja, Ralph Waldo Emerson: “Write it on your heart that every day is the best day in the year.”


Karte:

Izgubljena ljubezen: predaja, zdravljenje, razbremenitev. Žalost ko se odnos konča, je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.


Ocean večne ljubezni: zdravljenje, ustvarjalnost, plodnost. Pravijo, da ljubezen premaga vse in to še poseje velja v tem trenutku. Nekaj se bo razrešilo in pozdravilo z ljubeznijo. Razmere so nam v koristi, nova stvaritev čaka. Rojstvo nečesa novega s seboj prinaša radost in vznemirjenje. Začne se nov cikel, rodi se nova podoba.


Balance: veliko preveč se trudiš. Življenje zahteva, da se dvigneš nad vso to dramo, ne da se obsojaš. »Moje srce, moja glava, moja duša in moje delo so v lepem ravnovesju.«


Divine: Zaupaj božanski materi. Zaupaj ji vse svoje skrbi: vzemi svinčnik in papir ji napiši, vse kar te tare. Nisi sama v tem.


Reflect: Poglej se v ogledalo in to globoko. Pojdi prek zunanjega izgleda in se poglej v srce in maternico. Sprejmi tisto kar je res tvoje in spusti vse tisto, kar ni. To je priložnost za samorefleksijo in da res pogledaš, kaj je tvoja resnica in tvoja avtentična narava.


Stari oče: zaščita, velikodušen dobrotnik, pomoč v trenutkih potrebe, modrost. Sposobni smo vzeti stvari v svoje roke, svojemu notranjemu otroku pa nudimo zaščito in preskrbljenost. Nehajmo skrivati svojo prirojeno moč. Prava odgovornost je odzivnost na življenje. Zbrali smo dovolj izkušenj in spoznanj, uporabimo jih za dobrobit sebe in drugih.


Mati zemlje: radodarnost, zdravje, plodnost, povezanost z naravo. Uglasimo se s telesom in poglejmo, kaj res telo potrebuje. Bodimo prijazni do sebe. Naša trenutna naloga je najti počitek v sebi.


Sedmica vode: pretiravanje, potratnost, samoprevara, zanikanje. Zanikamo sami sebe in svoje sposobnosti. Nadalje zanikanje in čustveno kaznovanje ne vodijo nikamor. Opazujmo, kako ravnamo s seboj in uvedimo potrebne spremembe. Nehajmo igrati igro samoprevar. Če bomo prevzeli odgovornost za situacijo, ki si smo jo ustvarili, se bo rešitev pojavila dosti prej.


Afirmacija: Cosmic babe you are capable of so much


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She).

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page