top of page

[ASTRO VREME]: za teden 25. 9. – 1. 10. 2023, ščip v ovnu, aspekti z UranomPonedeljek: Merkur trigon Jupiter: kje smo od 9.8. in 4.9., ko sta bila prva dva aspekta? Ali so prišle do nas dobre novice? Želimo si konkretnih odločitev.


Petek: Polna luna v ovnu: ni mrk, vendar ta lunacija sproži sezono mrkov (naprej bo sončev mrk v tehtnici in nato lunin mrk v biku). Kaj se dogaja v odnosih z drugimi? Morda se moramo odločiti ali pa vsaj odreagirati na nastalo situacijo.


Venera kvadrat Uran: drznost, drugačnost, pa tudi test, morda pretres za odnose, možnost novih poznanstev. Morda pridejo presenečanja, vendar, ker je to tretji aspekt med Venero in Uranom, morda zadeva sploh ni več presenečenje. Nek izziv, ki pa ga bomo presegli.


Sobota: Merkur trigon Uran: nenadne dobre novice, dobre ideje so vsepovsod, ekscentričnost.


Za vikend pride Luna v bika: smo 1 mesec pred polno luno v biku, luninim mrkom. Opazujmo, kaj se dogaja s financami, stabilnostjo in občutkom naše vrednosti.Karte

Dojemanje: onkraj koprene iluzij: ostanimo v svoji resnici, naj nam ne zavladajo menja, stališča ali pogledi drugih. Če se nam neko stališče ne zdi pravilno, potem ni, zaupajmo svoji intuiciji in občutku v trebuhu. Afirmacija: »Spoštujem resnico drugega, vendar ostajam trdno usidrana v svoji«.


Ljubimca: predaja, vsi vidiki ljubezni, dušni partner. Imeti moramo pogum, da izpustimo vse in se zaljubili v ljubezen samo, brez pričakovanj, brez vedenja, ali se bo ljubljena ljubezen odzvala ali ne. To je možno samo v neizmerni in vseobsegajoči veri v ljubezen, ki je najpomembnejše življenjsko darilo. Odločimo se ostati zvesti notranji ljubezni.Luna: Luna osvetli naše sence. Našo temno stran. Strah prosto šiba naokoli, ustvarja nove skrbi, nove pošasti, ki bi jih bilo treba ubiti. Vendar ne skrivajmo svoje sence, naj se pokaže vse, kar se mora pokazati, da pridemo do globljega razumevanja.
Rakun: talentiran, v senci, se skriva. Rakun nakazuje na talent, nadarjenost za nek glasbeni inštrument ali neko drugo kreativno zadevo. Vendar pa senčni del nakazuje na nerešene težave s samopodobo in uspehom. Včasih umetniško ime ali maska pomagata umetniku, po drugi strani pa lahko to omeji kreativnost. Ali sem to, kar moje občinstvo misli, da sem? Kaj, če lahko zrastem v nekaj več? Rakun nas ne spusti, dokler ne rešimo strahu glede kreativnosti in kdo smo v resnici. Da pride nazaj v ravnotežje: naredi novo stvar.

Afirmacija: I am evolving into my baddest self.


Arhetip za ščip v ovnu: Daritev: darilo, žrtvovanje. Nekaj moramo dati in nečemu se moramo odpovedati, kajti tu je širša slika. Če ne pride nobena ideja, potem se usedimo in pomeditirajmo, kaj lahko podarimo in komu. Verjetno bomo občutili navezanost in obotavljanje. Začeli bomo iskati izgovore. Ko damo nekaj za višje dobro, potem se razbremenimo in lažje služimo. Kaj če bi dali sebe na razpolago svetu ali energiji? Za začetek so dovolj majhni koraki. Če smo razmišljati o darilu za neko posebno osebo, potem je sedaj čas, da se darilo izroči.
(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog ščip v ovnu bo v torek, 26. 9. ob 20h Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

33 views0 comments

Comments


bottom of page