top of page

[ASTRO VREME]: za teden 27. 11. – 3. 12. 2023, ščip v dvojčkih, Merkur v kozoroga

Ponedeljek: polna luna v dvojčkih: morda vseeno malo lažja lunacija, kot je bil mlaj v škorpijonu. Luna je v kvadratu s Saturnom in v opoziciji z Marsom. Morda se ene stvari nekako še ne odvijajo, tako kot bi si želeli. Vseeno dober čas, da končamo kak projekt. Vendar pa še isti dan: Merkur kvadrat Neptun: iščimo resnico in jo tudi govorimo, čeprav zna biti to težko. Neptun dela meglo, morda ne bo najbolj produktiven ponedeljek. Izogibajmo se opojnim substancam.

Sreda: Venera opozicija Rahu in konjunkcija Ketu: dajmo se potrudit, da dobimo nagrado. Po drugi strani pa dober čas, da končamo kakšen odnos, še posebej, da nekoga res odrežemo iz svojega življenja.

Petek: Merkur v kozoroga: resen aspekt: imamo cilje, ki bi jih radi dosegli, morda še pred koncem leta, morda pa nas tudi preganjajo roki. V kozorogu bo tudi retrograden (od 13.12. dalje).

Sobota: Merkur sekstil Saturn: dobro za kritično razmišljanje, za resne dogovore, ki zdržijo test časa. Ni pa ravno družabna sobota tole. Bolj resna energija, da kaj naredimo. Morda se česa naučimo in da potem to res znamo.

Nedelja: Venera kvadrat Pluton: odnos se nam lahko sfiži, zaradi želje po premoči in nadvladi.


Interval: ta teden traja 4 dni od 30.11. do 3.12.


Karte

Intuitivno sporazumevanje: tihi šepet srca: vsi imamo naravne parapsihološke sposobnosti, ki jih lahko še bolj razširimo in razvijemo. Če želimo to razvijati, moramo biti pozornejši na svojo intuicijo. Intuicija se pojavi v mnogih oblikah: lahko čutimo na vodi, nepričakovana misel, šepet srca. Prisluhnimo svojim notranjemu glasu in naučimo se zaupati svojim občutkom in naravnim instinktom. Kmalu bomo odkrili popolnoma nov način bivanja.


Krivda (8 mečev): vsi hrepenimo po tem, da bi bili boljši – bolj ljubeči, bolj zavedajoči se, bolj zvesti samim sebi. Toda, ko se kaznujemo za svoje napake z občutkom krivde, se lahko ukleščimo v cikel brezupa, ki nas oropa vsakršne jasnosti o sebi in položajih, s katerimi se srečujemo. Takšni kot smo, smo absolutno v redu. In absolutno naravno je, da občasno zatavamo s poti. Samo učimo se iz tega in se nato pomaknemo naprej in uporabimo lekcijo, da ne bomo več ponovili iste napake.Desetica čaš: ljubezen do realne situacije, do tega, da smo na tleh, v zemlji. Ali kreiramo dobro ali slabo realnost? Ne moremo dobiti točno tistega, kar si želimo, pomembno je nekaj drugega: ali zadeva funkcionira na dolgi rok?Delfin: inteligenten, zdravilec, svetloba, blagoslovi. Osebnosti delfina pogosto zdravijo z umetnostjo, saj so občutljive za subtilne energije. Če srečamo tako osebo, nam zelo spremeni potek dneva in s tem potek življenja. Blagoslovi so na poti. Da pride v ravnotežje: druženje s podobno mislečimi ljudmi.Arhetip za ščip v dvojčkih: Nevihta: kaos, tornado, nered. Tako kot karta Stolp v tarotu, Nevihta vse podre. Vse, kar je bilo trdno, poznano in smo se lahko zanesli, da je, sedaj vetri usode porušijo in podrejo. Proti nevihti se ne moremo boriti, enostavno moramo počakati, da gre mimo. To je čas, da se obrnemo v notranjost in smo kot točka sredi nevihte.
(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Naslednji termin je petek, 8.12., ob 18. uri, še 1 mesto je prosto. Če te pokliče, se javi na: lunakrajc@gmail.com🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca. Več info in termin: lunakrajc@gmail.com


🧭KROG: Lunakrajc astro meditacijski krog za mlaj v strelcu bo v ponedeljek, 11. 12. 2023 ob 20h na Zoom. Cena 15 evrov. Prijave: lunakrajc@gmail.com

22 views0 comments
bottom of page