top of page

Astro vreme za teden 28. 8. – 3. 9. 2023, ščip v ribah, Uran retrogradno
Trenutno sta retrogradna Merkur in Venera: to vpliva na našo dnevno energijo. Vadimo sočutje do sebe in do drugih. Poslušajmo svojo intuicijo.


Mars je za vikend prišel v tehtnico: dobro je premisliti preden odreagiramo. Mars v tehtnici je v padcu: se obotavlja, ker mora najprej premisliti, kako bodo imela dejanja vpliv na druge ljudi.


Uran se v torek obrne retrogradno: retrograden bo vse do januarja 2024: kje si želimo več neodvisnosti? Kaj je naša avtentična narava in kje se moramo izpostaviti?


Polna luna v ribah je v četrtek zgodaj zjutraj in v konjunkciji s Saturnom: priti moramo do globljega razumevanja. Kaj se dogaja v naših življenjih? Nekaj se končuje: morda neki odnosi. Ker je Saturn gospodar karme, se zaključuje tudi karma. Kaj so sedaj naše duhovne lekcije, kje je potencial za zdravljenje? Najprej je pomembno, da v celoti sprejmemo sebe, takšne kot smo.Karte

Dosežek: še naprej namenjajmo glavno pozornost svojim sanjam: kmalu bomo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili. Trdo delo in vztrajnost se nam bosta obrestovala. Zemlji in Vesolju se zahvalimo za blagoslov, nato pa pozornost zopet namenimo nalogi, ki je pred nami. Ne pozabimo, kaj nam je zares pomembno.


Zaključevanje: (Svet): karkoli je do sedaj terjalo naš čas in energijo, se zdaj končuje. Ob tem bomo naredili prostor nečemu novemu, da se bo lahko začelo. Uporabimo to obdobje, da slavimo obdobje: konec starega in prihod novega.

Petica palic: Napor, napetost. Tekmovanje, konflikti, boj za prevlado, primerjanje z drugimi. Pomen zadovoljstva sam s seboj. »Zasledujem svoje cilje z močjo in popolno samozavestjo.«


Lev: potrpežljiv, kraljevski, popoln mojster. Lev je mojster ognja in živa prispodoba samotransformacije. Lev posveti svoje življenje osebnemu in duhovnemu razvoju. Ta predanost nekatere inspirira druge pa prestraši, zato leva vsi spoštujejo , le malo ljudi pa ga res pozna. Levi opazujejo in so natančni v svojih besedah in dejanjih. Ne zapravljajo energije in virov. Ta karta nas spomni, da je mojstrstvo nad seboj dosegljivo vse, ne glede na to kje se naše iskanje začne. V ravnotežju: poosebljanje miru in moči. Izven ravnotežja: umaknjen, preresen. Da pride ravnotežje: dnevna meditacija, prijateljstvo.

Afirmacija: My heart is filled with magic.


Arhetip za polno luno v ribah: Most: mostovi so zgrajeni, da povežejo svetove med seboj. Ustvarjajo pretok, omogočajo nam, da potujemo med kraljestvi, ideologijami, osebnostmi. Ta arhetip je simbol sprejemanja, da rečemo da. Ko prečkamo most v neznano deželo, nas pelje v novo realnost. Zdravljenje in komunikacija sta mogoča. Ta karta nas vabi, da pogledamo v navidezno nepovezane dele našem življenju. Mostu se ne more prisiliti, možen je samo z ljubeznijo, ker drugače konstrukcija ne bo zdržala pritisk življenja.15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page