top of page

[ASTRO VREME]: za teden 4. 12. – 10. 12. 2023, Venera v škorpijona, Neptun direktnoAspekti

Ponedeljek Venera v škorpijona: veliko je strasti, vendar pazljivo: da ne zapademo v bitke za prevlado.

Torek: Venera trigon Saturn: dobro za kreativnost na zelo praktičen način. Tako, da naše delo obrodi tudi kakšne sadove.

Sreda: Neptun se obrne direktno: bodimo pozorni na sanje in na sporočila naše intuicije.

Petek: Merkur trigon Jupiter: dober čas za kreativne ideje, nove stike, veliko komunikacije. Lahko pa najprej poslušamo svojim lastnim idejam in predlogom.

Nedelja: Venera opozicija Jupiter: dober čas za uživanje, vendar ne pretiravajmo, ker ta aspekt nakazuje na pogoltnost, pohlep, pretiravanje. Opazimo, po čem najraje posežemo, ko se skušamo pomiriti in koliko je to res zdravo za nas ali pa za našo denarnico.Karte

Soj lune, potovanja, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in uživajmo v tem času. Porodila se nam bo preprosta, a navdihujoča zamisel in na življenje bomo pogledali v novi luči. Soj, ki se odbija od Lune, nam polni srce z ljubeznijo in razkriva globok vodnjak neizkoriščenih ustvarjalnih možnosti.

Dvojica čaš: podobno se privlači: pomembna je čustvena povezanost, ki jo imamo sami s seboj.

Igrivost (ognjeni paž): Življenje je redko tako resno, kakor menimo, da je in ko se tega zavedamo, se življenje odzove tako, da nam daje vse več priložnosti za igro. Pripravljeni smo na svežino in novosti. Nekaj čudovitega je tik za obzorjem in premoremo natančno pravo igrivo nedolžnost in jasnost, da to sprejemamo z odprtimi rokami.

Pajek: kreator blaginje prek življenjskega dela, dharme. Bodimo osredotočeni na proces, ne na rezultat in kmalu bo naše delo videti kot izjemna, magična tapiserija/gobelin. Obilje bo sledilo.(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Naslednji termin je petek, 8.12., ob 18. uri, še 1 mesto je prosto – možen je drop in. Če te pokliče, se javi na: lunakrajc@gmail.com🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca. Več info in termin: lunakrajc@gmail.com

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page