top of page

[ASTRO VREME]: za teden 7. 6. - 13. 6. 2021 – sončev mrk, mlaj v dvojčkih - video
Glavna novica tega tedna je mlaj v dvojčkih, ki je tudi sončev mrk. V konjunkciji sta tako Luna in Sonce, zraven pa še retrograden Merkur in pa Rahu, severni lunin vozel.


Ker je zraven Rahu to pomeni nove začetke, celo usodne nove začetke. Nekaj se mora začeti, pa če to želimo ali ne. Novi začetki se lahko navezujejo na naše poslovne stike, način komuniciranja, lahko spoznamo nove ljudi, morda začnemo s pisanjem. Spremeni se tudi procesiranje informacij in idej in kako jih delimo naprej. To je lahko čas, ko se izpostavimo: svobodno delimo svoja mnenja in sporočila in s tem pomagamo tudi drugim. Ker je zraven retrograden Merkur pa lahko to tudi pomeni, da zavzamemo drugačen pogled nase in na svoje življenje. Kje želimo biti šest mesecev kasneje za polno luno dvojčkih, ki bo 19. decembra 2021? Naredimo jasno in drzno vizijo zase in za svoje življenje.


Planeti v dvojčkih tvorijo kvadrat s Neptunom v ribah. Zato se lahko pojavijo soodvisnost, pomanjkanje mej, nejasnost, kam nas pot res pelje. In pa strah, veliko strahu.

Vseeno je to čas, ko lahko pride tudi do zdravljena, kot tudi nakazujejo karte. In pa čas ko zaupamo svoji intuiciji, da nas vodi, če informacije okoli nas niso jasne.


Znamenje dvojčkov vlada dvojnim organom in dvojnim delom telesa, kot npr. pljučem in rokam. To je dober čas, da se posvetimo dihalnim vajam (npr. nadi šodana pranajama – izmenično dihanje) in pa delu z rokami. Oboje nas bo močno pomirilo.

11 views0 comments

Comentários


bottom of page