top of page

[ASTRO VREME]: za teden 9. 10. – 15. 10. 2023, mlaj v tehtnici, sončev mrk, Pluton direktno
Ponedeljek: Teden se začne s kvadratom med Marsom in Plutonom: oba sta vladarja škorpijona in med njima je sedaj napetost. Pazimo se reakcij in dejanj, da ne bi kasneje obžalovali. To je sedaj čas, ko je res pomembno, kako izbiramo svoje bitke.

Venera vstopi v devico: Venera je v devici slabem položaju. Pazimo se pretirane kritike, občutku splošnega nezadovoljstva. Je pa to prizemljena energija, kar je ok. Vseeno je potrebno vklopiti potrpežljivost.

Torek: Venera opozicija Saturn: žalosten aspekt, ki nas spomni na stanje na ljubezenskem področju in na stanje na bančnem računu. Vendar je Saturn tu zato, da nas spomni, da se moramo potruditi, če hočemo, da se kaj spremeni. Morda bomo občutili ustvarjalno blokado


Sreda: Pluton direktno: lahko bo to težak dan, ker bomo občutili, da kolesja časa škrtajo.


Četrtek: Mars vstopi v škorpijona: Mars pride v svoje znamenje in tu se počuti dobro. To je obdobje preobrazb, zdravljenja in obnove naše energije. Zelo direktna energija.


Petek: Mars trigon Saturn: Mars, bojevnik, je dobro izurjen pod vodstvom Saturna in skupaj nam lahko pomagata premikati gore. Odlično za delo in dolgoročne projekte, ki zahtevajo veliko truda in strategije.

Sobota: mlaj v tehtnici, sončev mrk: delo, ki smo opravili do sedaj, obrodi sadove, saj je lunacija v trigonu s Saturnom in Saturn na kocu vendarle podeli nagrade. Novi začetki so možni: ljudje lahko na hitro uletijo v naša življenja. Lahko pa tudi odletijo. Mrk pospešuje vse, kar se dogaja v naših odnosih, bodisi na bolje bodisi na slabše in prinaša tudi rešitve, saj je Pluton v kvadratu s Soncem in Luno. Zelo karmično, stvari se na veliko spreminjajo, kar je dobro, je pa lahko tudi strašljivo.


Karte za teden: 9. 10. - 15. 10. 2023

Sveta mati zemlja: sporočilo ljubezni. Smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo. Zaupajmo srcu in v vse, kar počnemo, vnašajmo njegovo ljubezen in modrost. Tako bo vse, kar bomo ustvarili, resnični izraz naše duše. Z izražanjem svoje resnice ustvarjajmo trajnejše stvari. Bodimo zvesti sebi.


Odlašanje (4 zraka): Edini rezultat odlašanja je pust in depresiven današnji občutek nepolnosti in zataknjenosti. Olajšanje in širina, ki ju bomo občutili, ko bomo nekoč postavili ob stran vse zavirajoče misi, ki vam prepričujejo takojšnje ukrepanje, nas bosta pripravila do čudenja nad tem, zakaj smo čakali tako dolgo. Odlašanje je preprosto neumno. Jutri se bomo morali še vedno določiti, zakaj se ne bi raje danes?
Rakun: talentiran, v senci, se skriva. Rakun nakazuje na talent, nadarjenost za nek glasbeni inštrument ali neko drugo kreativno zadevo. Vendar pa senčni del nakazuje na nerešene težave s samopodobo in uspehom. Včasih umetniško ime ali maska pomagata umetniku, po drugi strani pa lahko to omeji kreativnost. Ali sem to, kar moje občinstvo misli, da sem? Kaj, če lahko zrastem v nekaj več? Rakun nas ne spusti, dokler ne rešimo strahu glede kreativnosti in kdo smo v resnici. Da pride nazaj v ravnotežje: naredi novo stvar.

Afirmacija: I am evolving into my baddest self.


Arhetip za sončev mrk: Lovec: lovec lovi. Je na natančni misiji s ciljem. Domov se ne more vrniti praznih rok – to bi bil poraz. Ta arhetip potuje daleč stran, da najde svojo nagrado. Potem se slišijo zgodbe o pogumu in dosežkih, ki kažejo na življenje polno avantur. Lovec je iznajdljiv, odločen, ciljno orientiran. Ima svoje orožje, ki mu je ljubo. Ko se pokaže ta karta, se vprašajmo: kaj lovim? Zakaj to lovim? Je orožje, ki se ga sedaj tako oklepam, res potrebno za dosego cilja, ki je pred menoj?


(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Krog za mlaj v tehtnici bo torek, 10.10. ob 20h, prek Zoom. Pogledali bomo v strah in kaj spuščamo, kakšen cikel delovanja na podlagi strahu se prekine? Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

45 views0 comments

Comments


bottom of page