top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 23.8. - 29.8.2021 - Merkur je bizi, pa še malo o polni luniPolna luna je bila v nedeljo, 22.8.2021 na končni, 29 stopinji vodnarja. Polne lune osvetljujejo stvari in morda smo kaj spoznali in sedaj moramo iz teh zaključkov nekaj narediti. Zavedamo se več, kot smo se pri prvi polni luni v vodnarju, ki je bila 24.7.2021. Morda se morajo neke stvari končati. Ne želimo se več prilagajati drugim.


Teden se začne s trigonom med Venero in Saturnom: kaže se nek razvoj v odnosih, morda je to tisto področje, kjer se mora nekaj zaključiti.


V sredo ponoči se dovrši opozicija med Merkurjem in Neptunom, to je čas zmede in zmanjšane vitalnosti.


V četrtek pa pride do trigona med Merkujem in Plutonom in pridobimo na ostrini uma.


Za vikend pa bo Sonce tvorilo kvadrat z Rahujem in Ketujem. To aktivira mrke iz zgodnjega poletja in kaže na razvoj dogodkov, do mrkov decembra. Opazujmo, kaj se odvija. Delajmo na svojem osebnem razvoju.


Karte:

Wonder: sanjaj, predstavljaj si, kaj vse je možno. Bodi v čudenju, kaj vse lahko to življenje ponuja. Ko se počutiš ujeto in zataknjeno, si vzami čas in hodi bosa, glej oblake in metulje, okusi sladoled in se čudi življenju, ki toliko ponuja.


Izgubljena ljubezen: žalost ko se odnos konča je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.


Baby girl, you are blooming


Zdravilec: smo že to, kar iščemo. Osredotočimo se na preprosto biti, v preprostosti se razodenejo naši največji talenti, prepoznamo svojo pravo moč, pristno ustvarjalnost. Dosežemo lahko več, kot si mislimo in smo več, kot se zavedamo.

Integracija – zmernost: ko že mislimo, da je prišlo do zastoja, takrat so sile preobrazbe najbolj dejavne. To ni čas za trdna stališča, znotraj nas se vse še preveč spreminja. Spoštujmo, kar se dogaja v temi.


Dvojica ognja: volja, zaupanje v svojo moč. Fokus, delovanje, obvladanje situacije. Pozitivni dogodki se bodo zgodili sami od sebe, če ostanemo mirni in zbrani. Glavna naloga pa je, da najdemo prirojeno dobro voljo – ta naredi vse delo.


Šestica vode: užitek, blaginja, zadovoljstvo in sreča. Dovoli si uživati življenje na vseh ravneh. Sprostimo umske in čustvene napetosti.

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page