top of page

Astro vreme in karta 17. 6. - 23. 6. 2024

Tokrat ni videa, ker pač ne. Pa tudi kart resnic ni. Bo pa zato vse za drug teden.


V glavnem pred nami je pester ponedeljek, ko imamo Venero in Merkurja v kvadratu z Neptunom na 29 stopinjah, preden zamenjata znamenji in vstopita v raka.

In preden Sonce vstopi v raka ob poletnem solsticiju v četrtek, tudi Sonce tvori kvadrat z Neptunom. Tako da je v zraku veliko megle, težko se bo skoncentrirati, je pa to dober teden za duhovne uvide.

V soboto pa imamo prvi ščip v kozorogu na 1 stopinji. Julija imamo potem še eno polno luno v kozorogu, takrat bo lunacija na 29 stopinjah.

Videti je, da bo letos zelo zaposleno poletje, kajti kozorog nas sili k odgovornosti in da naredimo, kar moramo narediti.

Ker je toliko Neptuna v zraku, meje niso jasne in pazimo se rožnatih očal. Vendar je Sonce v kvadratu s Saturn v času polne lune, tako da bomo hitro dobili reality check.

To poletje imamo veliko aspektov na 29 stopinjah (z Neptunom) in na 1 stopinji (s Plutonom), en velik cikel se končuje in en velik cikel se za to civilizacijo začenja.

 

Iz Gajinega oraklja je prišla karta, ki je še nismo videli in je čisto v znamenju Neptuna na zadnji stopinji rib: Dragulj v solzi. Hvaležnost, ponovna duhovna in čustvena povezava. Globok čustven čas, ko se solze žalosti preobražajo v solze radosti. Ljubezen je res vse okoli nas. Življenje, ljubezen in prijateljstvo cenimo in zahvalimo se za številne blagoslove v svojem življenju. Šteje edinole ljubezen.

 

🧭KROG: Lunakrajc astrološki krog za ščip v kozorogu bo v torek, 18. 6. ob 20h na Zoomu. Pogledali bomo splošno astrologijo in tarot teme te lunacije, dodatno pa bomo pogledali tudi v katere hiše pade ta lunacija v rojstnih kartah udeležencev in kakšne teme se odpirajo.  

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

💎KRISTALI: Kupiti, naročiti je možno različne kristale. Samostojno ali pa kot del kristalne mreže. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.

📩 Za več info in prijave me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

8 views0 comments

Comments


bottom of page