top of page

[Astro vreme] in karte za teden 12. 2. – 18. 2. 2024, Mars in Venera vstopita v vodnarja V videu govorim o projektu #The100DayProject, več o njem si lahko preberete:

Torek, Venera sekstil Neptun: uživajmo v lepih stvareh. Lahko si kaj kupimo, lahko komu kaj lepega podarimo. Pojdimo na zmenek ali se družimo.


Mars vstopi v vodnarja: Mars v vodnarju nadaljuje akcijo iz kozoroga. Gremo naprej.


Sreda, Mars konjunkcija Pluton na 0 stopinj vodnarja: dober dan, da se veliko naredi, če se energija pravilno uporabi. Ne se zapletati v bitke za prevlado.


Četrtek Merkur sekstil Rahu: naredimo strategijo.


Petek, Venera vstopi v vodnarja: tu je Venera zabavna na poseben način, ljudje imajo drzen smisel za modo. Izrazimo sebe.


Sobota Venera konjunkcija Pluton na 0 stopinj vodnarja: kje smo v ljubezenskem odnosu? Pazimo se manipulacij, svojih in od drugih.


Merkur kvadrat Uran: dober čas za preboj, nosimo zvezek s seboj, da si zapišimo vse super ideje. 

 

Glavne teme:

-        Konec je pomembnega poglavja v življenju, sedaj obdobje integracije. 

-        Pogum, upanje, nedolžnost. Uglasimo se z notranjimi ritmi in zaupajmo v silo, ki nas navdihuje.

-        Poslušajmo z očmi, tudi s tretjim očesom, tistim, ki gleda navznoter. Sami vemo, kdaj nastopi pravi čas.

-        Mnenja drugih niso pomembna, trenutno nas nič ne more zadržati. 

 

In še pomembna karta:

Sodba: življenje te kliče k večji stvari. Spusti staro in se dvigni v  nebo. Konec je pomembnega poglavja v življenju, sedaj obdobje integracije.  In zopet vidimo luč na koncu tunela. Poslušajmo svojo vest.

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek 20. 2. ob 20h na Zoomu. Teme so: soočenje s strahom, s svojo temo in dvomom v svoje sposobnosti. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 8.3. ob 18h.  Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure. Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

 

39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page