top of page

[Astro vreme] in karte za teden 8. 4. – 14. 4. 2024, mlaj v ovnu - sončev mrk, Mars konjunkcija Saturn





Aspekti:


Ponedeljek: mlaj v ovnu, sončev mrk: Sonce in Luna sta v konjunkciji s Kironom. Velik potencial za zdravljenje. Zelo intenzivna energija, tudi na svetovni radi bi znalo priti do nepričakovanih novic.

Sreda, Mars konjunkcija Saturn: naporen aspekt, ki označuje jezo in frustracije. Vendar se lahko veliko doseže. Če imamo težak projekt je to dan, da se nekaj premakne. Morda je bolje, da sami  kaj opravimo, kot da čakamo na druge. Pametno izbirajmo bitke.

Petek, Sonce konjunkcija retrograden Merkur, cazimi: dober dan za komunikacijo, ker se s tesno konjunkcijo s Soncem »izniči« Merkurjeva retrogradnost. Dober dan tudi za vpogled vase. Bliskoviti uvidi, dobre ideje.

 

 


Karte:

Osvoboditev: osvoboditev od negativnih navezanosti. Na nekoga ali nekaj smo preveč navezani, pa če se tega zavedamo ali ne. Morda pa smo dovolili, da se je nekdo drug preveč navezal na nas. Okoliščine, ki so se zdele pozitivne, so sedaj razkrile svojo negativno plat. Razmislimo o težavi, nato pa ustvarimo prostor med nami in drugo osebo. Ko se bomo čustveno odvezali od težave, se bomo naučili dragoceni lekcije, ki nam bo dobro služila v prihodnje.

 

Kočija: Talent in moč. Imamo vse, da manifestiramo, kar si želimo. Nadaljujemo s samozavestjo in najdimo magičnost v sebi.

 

 

Zdravljenje (vodni kralj): globoko zakopane rane se prebijejo na površje, pripravljene, da se jih pozdravi. Ne skrivajmo se več pred seboj ali pred drugimi. Ko smo odprti in v stanju  odprtosti, je zdravljenje možno. Tako Lahko tudi drugim pomagamo, da ozdravijo in postanejo spet celi.

 

Mati vode: toplina, pripravljenost pomagati, intuicija. Naravne moči ženskega aspekta znotraj nas – pomembno je uravnovesiti oba pola znotraj sebe, ne glede na spol. Situacija pa zahteva intuicijo. Bodimo iskreno sočutni.

 

 

Panter: uničenje nepotrebnega, čiščenje. Panter ne bo kar stal in gledal, kako zastaja naša energija ali rast. Ampak bo naredil štalo in to z namenom, da pridemo do bolj zadovoljnega življenja. Vse skupaj je nepričakovano, neudobno in celo uničujoče, vendar, ko se prah poleže, vidimo panterjevo modrost. Vsi smo šli že čez to in zaradi tega smo postali boljši ljudje. Zaupamo, da nas panterjeva pot vodi na boljše. V ravnotežju: pogumen. Izven ravnotežja: samouničevalen. Da pride v ravnotežje: znebi se nepotrebnega. 

 

Arhetip za mlaj v ovnu sončev mrk: Molitev: čaščenje, poklonitev. Molitev je zdravilo za našo osredotočenost samo nase, ki vodi v iluzijo. Molitev nas vodi prek ega, ko se pomikamo od naše male zgodbe do velike.  Karkoli že molitev pomeni za nas (služenje, prepustitev, hvaležnost) je pomembno. Umirimo se, nehajmo govoriti, zmehčajmo se.  Dotaknimo se zemlje, ko se srce dvigne k nebu.

 

 

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v škorpijonu bo v torek, 23.4. ob 20h na Zoomu.


💎KRISTALI: Možno je kupiti posamezne kristale ali kristalno mrežo. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.


🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 12.4. ob 18h.  Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure.


🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.


📩 Za več info me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

 

46 views0 comments
bottom of page