top of page

[ASTRO VREME]: Polna luna v levu 28. 1. 2021 - video

Intenzivne energije se nadaljujejo in ta teden, v četrtek, 28. 1. 2021 zvečer imamo polno luno v levu. Luna v levu osvetli temo občutka sprejetosti: da nas drugi sprejemajo take, kot smo in da potem lahko tudi nazaj delimo svoje talente. In seveda preseganje strahu pred nesprejemanjem naše kreativnosti, našega notranjega otroka. Veliko planetov je v vodnarju, ki je znamenje skupnosti: torej, kako se umeščamo s svojimi posebnostmi znotraj skupnosti.
Pomemben aspekt se dogaja v času te polne lune in to je konjunkcija med Venero in Plutonom v kozorogu. To je vprašanje, kako se cenimo in kaj cenimo v naših življenjih. Gre tudi za vprašanje nadzora: kdo ima res nadzor nad našimi življenji: mi sami ali pa nas vodijo mnenja o nas, ki smo jih slišali v otroštvu in kasneje v življenju od drugih ljudi. Ali nas ta mnenja še vedno blokirajo, da živimo svoje polno življenje in kje vse se to pozna (odnosi: npr. ali smo vredni ljubezni, denar: npr. ali smo vredni povišice)? To vprašanje lastne vrednosti in občutka, da smo dovolj taki, kakršni smo, se bo ponovilo še enkrat konec leta in na začetku prihodnjega leta, saj bo Venera ponovno prišla v kozoroga, kjer se bo obrnila retrogradno. Tako, da bomo konec leta še enkrat tekli isti krog in videli bomo, koliko smo se čez leto naučili.


In seveda, konec tedna se kot prvi planet letos retrogradno obrne Merkur. Čas za introspekcijo, kaj bomo s tem, kar smo se naučili v prvem mesecu 2021 naredili in kako bomo šli v akcijo spomladi.
28 views0 comments

Kommentare


bottom of page