top of page

[ASTRO VREME]: Polna luna v tehtnici, 28. 3 . 2021 in teden 29. 3.- 4. 4. 2021 - video





Najprej malo o enakonočju, ki je bilo v soboto, 20.3.2021. To je astrološko novo leto in v tem letu, do naslednjega enakonočja, marca 2022 bo pomembno predvsem, kako se spraviti iz uma v svoje telo. In da je potrebno veliko poguma, da se pokažemo ranljivi.


V nedeljo, 28.3.2021, zvečer pa je bila polna luna v tehtnici. Luna je torej v znamenju tehtnice, nasproti pa Sonce in Venera ter asteroid Kiron v znamenju ovna.


Polne lune ponavadi nekaj osvetlijo: Luna je v opozicij s Soncem, tokrat sta zraven Sonca še Kiron in Venera. Kiron je veliki zdravilec, Venera označuje razmerja in pa tudi denar.


To je priložnost, da ozdravimo bolečine glede razmerij in denarja. Bolečino moramo spustiti, da nastane prostor za nekaj novega. Velikokrat ne vemo, kaj naj naredimo, ko nekaj spustimo, zato se kar oklepamo. Vendar sedaj je čas, da se določene zgodbe razrešijo in zaključijo. In potem gremo v akcijo, znamenje tehtnice je kardinalno znamenje in ne glede na to, da je to znamenje diplomacije in ravnotežja, je to kljub temu znamenje akcije: ko se nekaj odloči gre za tem.


Karte:

Gajin orakel: Sveta mati zemlja: sporočilo ljubezni. Smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo. Naši potenciali so naša usoda in čakajo na naš klic. Zaupajmo srcu in v vse, kar počnemo, vnašajmo njegovo ljubezen in modrost. Bodimo zvesti sebi.


Iskanje vizije tarot: Klovn: svoboda, nedolžnost, navdušenje, neodvisen duh. Biti namesto posedovati, imeti, navezati se. Uživajmo v vsem kar pride nasproti, odkrijmo ustvarjalni, igrivi del sebe.


Sassy She: Seek: vse, kar iščemo, je že znotraj nas. Umirimo se in prisluhnimo sebi.





28 views0 comments
bottom of page