top of page

[ASTRO VREME]: Prazna luna v levu, 19. 8. 2020


Kot lahko opazimo, samo danes (torek, 18.8.) močno v t.i. dark moon feels – se pravi energija je nizka in težko kaj pametnega spravimo skupaj. Če je je le možno počivajmo in pojdimo zgodaj spat.


Prazna luna se bo dovršila v sredo zgodaj zjutraj in kaj vse se je zgodilo ta mesec, vse od polne lune v vodnarju na začetku avgusta? To, kar smo spoznali, nesemo sedaj s seboj v september, ko pridemo v znamenje device. In morda so to notranje spremembe, ki se niti ne vidijo na zunaj, obstajajo pa znotraj nas: kaj smo ustvarili znotraj sebe, kaj smo spoznali, kaj je postalo jasno? Sedaj je veliko ognjene energije, to je kreativna energija, ker so Merkur, Sonce in Luna skupaj v levu: vprašajmo se, kaj želimo ustvariti, kaj nam je res pri srcu? Znamenje leva je povezano s srcem, z avtentičnostjo, z našo kreativnostjo.


Ta luna tudi reaktivira mrk iz avgusta 2017: kje smo bili takrat? Kako in koliko smo se spremenili v zadnjih treh letih? Kako so se spremenil naši odnosi, če so se? Kaj si želimo v odnosih?


Merkur, Sonce in Luna tvorijo aspekt z retrogradno trojico v kozorogu: Saturnom, Jupitrom in Plutonom - pot ni čisto jasna, ampak ne se vdati, gremo na prej – to podpirata tudi pozitivna aspekta z Marsom in Rahujem. Vseeno se Mars ustavlja, da bo šel retrogradno septembra, tako, da naraščajo tudi frustracije. Pomembno je, kako hendlamo naša pričakovanja in frustracije, ker se vse ne zgodi čisto takoj.


Konec decembra bo nova energija, dajmo namero, da gremo pogumno naprej, poiščimo tudi načine, da se znamo umiriti in se sprejete točno take kot smo, v tem trenutku. Spoznati tudi moramo, da bo vedno tudi malo težko, ne glede na to katero pot bomo šli, zato je bolje, da sprejmemo izbrano pot in ne poizkušamo najti druge variante, ker niso nič boljše. Vztrajno naprej v to jesen, ki bo imela nekaj napornih aspektov, priti moramo do 30.12.2020. Let's do this.



Karta, ki je ven prišla je Kraljica čaš, ki zna poskrbeti za druge, jih pocrkljati. Glede na vse, je sedaj čas, da pa malo pocrkljamo sami sebe, le če smo mi sami zadovoljni in se dobro počutimo, lahko dobro poskrbimo za druge. Kaj nam je pri srcu, pa že dolgo nismo storili? Masaža, pedikura, sedenje na kavču s knjigo v rokah? Dajmo si ta teden nekaj, kar si res želimo.




Vir slik: @the_moondeck, Modern Witch Tarot

---

Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si

17 views0 comments
bottom of page