top of page

[ASTRO VREME]: teden 12.4.-18.4.2021 - mlaj v ovnu - video






Mlaj v ovnu bo v ponedeljek, 12.4.2021 zgodaj zjutraj in woha, tole kaže najbolje do sedaj. Sedaj res pride energija obnovitve in reseta, pridemo v pravo energijo znamenja ovna in v novo astrološko leto. Znamenje ovna je namreč začetek poti - potovanja čez cel zodiak. Vsi planeti so direktni do konca aprila in sedaj je čas za akcijo. Sedaj je čas, da vse, kar smo imeli v mislih od začetka leta, da spravimo v življenje - koraki narejeni sedaj se bodo močno videli čez 6 mesecev, ko bo polna luna v ovnu in to je 20. oktobra. Odločamo se o smeri, drzni in pogumni kot oven.


Vendar je tukaj kvadrat Venere s Plutonom: moramo se soočiti z nečim, kar nas drži nazaj, da bomo res šli lahko močni naprej. Če smo se do sedaj izogibali pomembnim odločitvam, jih bomo morali sedaj sprejeti. Morda pa je glavni problem v nesprejemanju samih sebe: vse zaradi česar smo nesigurni vase, moramo sprejeti kot del sebe in priznati sebi in svetu "to sem jaz". Sedimo svojim sanjam, željam in delujmo. To je sedaj tudi faza, ko se moramo pogumno soočiti s kritiko, ampak mamo mi to, saj smo zelo kreativni. Sedaj smo v trenutku, ko moramo »own it«, vse kar imamo, vse kar smo postali do sedaj.


Ta teden se Venera premakne v znamenje bika, znamenju, ki mu vlada: čas da znova odkrijemo, kaj imamo res radi, v čem res uživamo.


Karte:

Iskanje vizije tarot: Ljubimca: vsi vidiki in ravni ljubezni naučiti se moramo med energijami in željami, ki jih projiciramo ter tistimi, ki jih prejemamo v zameno.


Gajin orakel: Konec zime: obnova, ponovno rojstvo, pozitiven izid - obnova, ponovna rast. Čaka nas marsikaj lepega, kar prej ni bilo mogoče, sedaj je. Vrata se odprejo. Sprejemajmo nove priložnosti.


Bad bitch affrimations: Babygirl, you are blooming.


Sassy-she karte: Tema: ne bojmo se svoje teme, ker se tako res lahko v polnosti spoznamo. Spoznajmo, kaj smo zmožni. Povlecimo svojo moč tudi iz svojih senčni strani.

Užitek: Odkrijmo, kaj nam daje užitek, odkrijmo svojo senzualno stran.




25 views0 comments
bottom of page