top of page

[ASTRO VREME]: teden 15.2.-21.2.2021 - Saturn v kvadratu z Uranom – video


* se opravičujem za slabši zvokTa teden je zadnji teden, ko je Merkur retrograden. Sonce prestopi v znamenje rib.


In prišli bomo do prvega (od treh) kvadratov med Saturnom in Uranom.

Saturn predstavlja konservativni pristop, Uran pa želi spremembe in napredek.

Ta cikel med Saturnom in Uranom se je začel leta 1988, ko je bila konjunkcija med njima. Nov cikel se začne leta 2032. Interakcija med Saturnom in Uranom vedno prinese spremembe.


Prvi kvadrat letos bo 17.2.2021, naslednji bo 14.6. in zadnji 24.12. Ta teden je torej začetek prvega dejanja, možno je, da bo nekaj pretreslo našo percepcijo. Bodimo pozorni, kaj se dogaja, ker to bo tema letošnjega celega leta. Razplet, odločitev bomo videli šele decembra, ko se bo dovršil zadnji kvadrat.Ko pride kriza, je to možnost za nov razvoj. Spreminjajo se naše vrednote in kaj si res želimo biti in delati v življenju. Čeprav je to lahko zelo nestabilna energija (Uran) na kolektivni, pa tudi osebni ravni, in energija, ki zahteva veliko truda in dela (Saturn), je to energija kreiranja in manifestiranja, da zaživimo naše sanje.


--------------------------------------------------------------------------

Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si

19 views0 comments

Σχόλια


bottom of page