top of page

[ASTRO VREME]: teden 19.4.-25.4.2021 – Sonce v bika, Mars v raka, plus Uran in Saturn - videoOk, po eni strani energije stabilnosti in iskanja varnosti (Sonce in Merkur v biku, Mars v raku), po drugi strani pa energije nepričakovanih zasukov, saj Venera in Merkur tvorita konjunkcijo z Uranom. Vseeno je to dober teden, da delujemo naprej, smo drzni in močni. In ker Venera planet ljubezni tvori aspekt z Uranom: morda uleti v naša življenja kakšna prijetna oseba, tako, da lahko okoli srede, četrtka poskusimo srečo na aplikacijah za zmenke. Morda pride reality check za vikend, ko Venera in Merkur tvorita kvadrat s Saturnom. Za vikend bomo tudi že čutili energijo polne lune v škorpijonu, ki bo 27.4.. Poskrbimo zase in naj nas stvari ne vržejo iz tira.


Karte

Gajin orakel: Začaran gozd: skrivnostnost, magija navdušenje – en hip se nam zdi, da je življenje dolgočasno, nato pa v življenje nenadoma vstopi nekdo kot prijetna sprememba. Nenadoma se nam zazdi, da smo se znašli na magičnem potovanju. Ne vemo kam to pelje in zato je še toliko bolj vznemirljivo.


Sveta mati zemlja: sporočilo ljubezni: smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo


Sassy She: Strenght - I am strong because i know who I am


Bold – I am who I want to be, this is me.


Iskanje vizije tarot: Preobrazba (smrt): odvreči preteklost, spustiti stare vzorce, dogme, vrednote, vsaka preobrazba je nov začetek.
13 views0 comments

コメント


bottom of page