top of page

[Astro vreme]: teden 26.4.-2.5.2021 – polna luna v škorpijonu - video






Polna luna v škorpijonu se dovrši v torek, 27.4.2021 zgodaj zjutraj. V znamenju bika se sedaj nahajajo Sonce, Venera, Merkur in seveda Uran. Nasproti Sonca v biku je Luna v škorpijonu. Tvori se tudi kvadrat s Saturnom v vodnarju. Luna v škorpijonu zahteva od nas preobrazbo: kaj moramo pozdraviti znotraj nas? Nekaj moramo spustiti, navsezadnje bo v petek tudi konjunkcija med Uranom in Soncem: nekaj nas prebudi in potisne v novo smer. Vendar Saturn na začetku tega tedna pravi, da ni še čas – nekaj nas veže v preteklosti. Zato nas Luna v škorpijonu vabi, da se umirimo in zazremo vase. Tudi Pluton se v torek obrne retrogradno, kar še bolj poudari moment samorefleksije. Mars je sedaj v znamenju raka, kjer se mora soočiti s čustvi, kar mu ne gre najbolje, ampak nima druge izbire. En del našega življenja se mora spremeniti: morda mora nekaj oditi, morda pa se bodo drugi odločili, da moramo mi oditi: velja v obe smeri. Poglejmo, katere zadeve in na katerih področjih se vlečejo od maja 2018 in/ali od marca 2019. Ohranimo zaupanje, da smo na pravi poti: vse je ok, tudi, če se zadeve ne izidejo, je ok.


Karte

Gajin orakelj: Sveta mati zemlja, sporočilo ljubezni: smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo.

Očiščevanje (ogenj): nujno potrebne stvari, gola resnica, celostnost. Naprej gremo lahko le, če najprej spopademo s svojim strahom. Duša nas bo popeljala na pot sreče, samo slediti ji moramo. Zaupajmo!


Iskanje vizije tarot: Puščavnik: meditacija, tišina, umik.


Sama s seboj: Seznam: naredimo seznam, za kaj smo čudoviti, za kaj smo hvaležni ali seznam reči, v katerih smo res dobri.


She Siren karte: Permission/Dovoljenje: dajmo si dovoljenje sami sebi, da kultiviramo in gojimo svoje življenja skozi svoja čute, čustva in lastno vedenje.

Empress/Cesarica: sem močna sila. Rojevam nove možnosti.




19 views0 comments
bottom of page