top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 1. 11. - 7.11. 2021 – mlaj v škorpijonu, 4.11. 2021




V četrtek, 4.11.2021 nas čaka prazna luna v škorpijonu, ki je zelo razburljiva. Je v konjunkciji z Marsom in v opoziciji z Uranom. Energije mrka, ki bo 19.11. že pridejo s to prazno luno: odpre se sezona mrkov, nova energija začne dotekati. Ker je Luna v konjunkciji z Marsom, bi nas lahko dajala tečnoba. Preusmerimo to energijo v ustvarjalnost. Ker Sonce in Luna tvorita opozicijo z Uranom se lahko kaj presenetljivega zgodi, nekaj se na hitro premakne. Intenzivnost se poveča, to je čas za pravo transformacijo. Težko bo najti najmanjši skupni imenovalec, težko bo doseči konsenz. Če prihaja do novih idej v zadnjem trenutku, bodo težko šle skozi, predvsem je treba paziti, da nas ne iztirijo iz začrtane smeri. Veliko planetov je v fiksnih znamenjih: potrpežljivost in vztrajnost sta nujni.


Luna bo v času mlaja v Višaka nakšatri, ki je 16. po vrsti in šestnajsta karta v tarotu je Stolp. Torej, disrupcija, šok, presenečenje. Na višji ravni stvari pa je Višaka povezana z manifestiranjem in doseganjem različnih stvari. Materialni rezultati pridejo po potrpežljivem in vztrajnem delu. To isto energijo poudarja tudi celoleten kvadrat med Saturnom in Uranom.



Karte:


Drevo življenja: plodnost, ustvarjalnost, usoda, magični blagoslovi. Dosegli smo stopnjo ustvarjalnega obilja. Začenja se nov ustvarjalni cikel, prežet z našo ljubeznijo in vso modrostjo, ki smo jo pridobili do tega trenutka. Smo gospodarji svojih usod: lahko dosežemo in ustvarimo vse, kar nam srce poželi.


Beauty: Lepota ne pomeni obliko tvojega telesa in popolno kožo, lepota je to, kar ti res si. Lepota sije iz tebe in kaže, kako lepo je tvoje veliko srce. Odpre te svetu in živiš in delaš v flowu.


Joy: Kaj če je radost možna? Že tukaj in zdaj? Kaj če je radost celo nujno potrebna? Ali lahko spustiš k sebi radost? Ti in tvoje telo sta prostor, kjer radost obstaja. Radost je mogočna sila, spusti jo k sebi.


Sin ognja: pogum, strast, ustvarjalnost, vitalnost, moč. Bodimo pripravljeni sprejeti tudi najbolj nenavadno dogajanje; čas je, da se sanje uresničijo. Zunanje okoliščine se spreminjajo na bolje, ovire na novem področju so odstavljene. Opogumlja nas rastoče zaupanje v lastne sposobnosti.


As zemlje: manifestacija, dajanje oblike, utrditev. Ta as je znamenje, da smo že položili nekaj trdnih temeljev in smo pripravljeni zgraditi nekaj vrednega. Ne omahujmo, ne zapravljamo časa, prišel je trenutke delovanja.


Desetica zemlje: bogastvo, bogata žetev, najboljši nameni. Karkoli delimo, se mnogokratno povrne. Biti res premožen pomeni radostno dajati od svojega notranjega jaza.


Arhetip: Kralj: svetli kraj je benevolenten in služi drugim. Temni kralj pa zatira in zlorablja moč. Kralj je izraz ega, vendar so največji kralji v mitologiji in zgodovini služili brez ega.


Afirmacija:

I create my own magic


I can walk away whenever the fuck I want


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She, She Sirens in The Wild Unknow Arhetipi)


12 views0 comments
bottom of page