top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 10. 10. – 16. 10. 2022, sezona mrkov, Merkur v tehtnicoNaši občutki in misli vselej učinkujejo na drugega in na skupni odnos, ne glede na to, ali te občutke ubesedimo,izrazimo ali ne. David Hawkins, Pot v svetlobo.


Veliko se dogaja: v nedeljo (9.10.) imamo polno luno v ovnu: dober čas za refleksijo, kako daleč smo letos že prišli. Občutek nekega svežega začetka. Pazimo se neprevidnosti, ker se Pluton obrača direktno. Morda se nekaj razkrije. Mars je vladar te lune in je sam v dvojčkih. Veliko mentalne energije, ni toliko čustev, kar je dobro, če se moramo kaj dogovoriti, pogovoriti. Začne se sezona mrkov.Sredi tedna nas čaka več aspektov: Sonce trigon Saturn: dobro za doseganje ciljev, dobro za dolgoročne projekte. Uspeh pride, ker smo vztrajni in disciplinirani.

Mars kvadrat Neptun: zmeda, neučinkovitost, prepustimo se vodstvu svoji intuiciji in zaupamo Vesolju, da nas usmerja. Ta aspekt bomo kar nekaj časa čutili, ker se Mars konec oktobra obrne retrogradno in bosta s Neptunom dlje časa na istih stopinjah.

Merkur opozicija Jupiter: širša slika, velike ideje. Ne pretiravajmo, vse naenkrat ne gre.


Karte:

Spominjanje, pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na plan: Energetsko smo povezani tako s preteklostjo, kot s prihodnostjo. Pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na dan: morda se bomo znašli v čustvenem vrtincu. Ne borimo se proti temu, vse je v redu. Pomembno je, da se spomnimo preteklosti in da jo počastimo, saj je del nas, del popotovanja naših duš. Vendar nas pretirano ukvarjanje s preteklostjo ali prihodnostjo oropa sedanjega trenutka in ne služi nobenemu namenu.


Empress/Cesarica: čas je, da se rodi nova možnost. Možnost, ki ni pogojena z zgodbami, ki ti jih drugi govorijo, pa naj bo to družina ali družba. Ta zgodba je zgodba možnosti, v kateri imaš ti polno moč. Manifestiraš, kar koli si poželiš. Ne čakaš več, da te kdo reši, ne iščeš več zunanje potrditve. Afirmacija: Sem mogočna sila.


Sin ognja: pogum, strast, ustvarjalnost, vitalnost, moč. Bodimo pripravljeni sprejeti tudi najbolj nenavadno dogajanje; čas je, da se sanje uresničijo. Zunanje okoliščine se spreminjajo na bolje, ovire na novem področju so odstavljene. Opogumlja nas rastoče zaupanje v lastne sposobnosti.


Afirmacija: You are so fucking enough


Arhetip: Nevihta: kaos, tornado, nered. Tako kot karta Stolp v tarotu, Nevihta vse podre. Vse, kar je bilo trdno, poznano in smo se lahko zanesli, da je, sedaj vetri usode porušijo in podrejo. Proti nevihti se ne moremo boriti, enostavno moramo počakati, da gre mimo. To je čas, da se obrnemo v notranjost in smo kot točka sredi nevihte.

(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow arehetipi)

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page