top of page

[ASTRO VREME]: za teden 10. 4. – 16. 4. 2023, Sonce v konjunkciji z Jupitrom





Torek: Venera v dvojčka: Venera zapusti svoje znamenje bika in pride v dvojčka, kjer je zaposlena s promocijo, marketingom in mreženjem. Uporabimo vse družabne veščine.


Venera trigon Pluton: strast, ljubosumje. Po drugi strani pa možnosti za preboj in ustvarjanje res pozitivnih odnosov.


Sreda: Sonce v konjunkciji z Jupitrom: res ugoden čas, za mreženje in druženje. Res dober dan za flow, za priložnosti. Morda se lahko kaj novega naučimo ta teden. Ali pa pridemo v stik z učiteljem. Morda kdo pride v naša življenja, poglejmo 6 mesec kasneje – oktobra letos.


Četrtek: Saturn sekstil Rahu: gremo naprej, ampak ne iskati bližnjic do cilja.


Petek: Venera kvadrat Saturn: morda neke lekcije pri denarju in v ljubezni. Morda bilj težak dan, občutek osamljenosti. Izzivi v odnosih, ne se odzvati na nesramnost. Morda težave z nadrejenimi in starejšimi osebami (Saturn).


Karte:

Dviganje onkraj: jasnost, svoboda, rešitev. Golobica se dviga nad Zemljo in vidi stvari iz višje perspektive. Predlaga, da to storimo tudi sami. Morda ne fizično, ampak mentalno in se čustveno odvežimo od trenutne situacije. Ne glede na situacijo, nehajmo premlevati. Preblizu smo stvari, da bi lahko videli jasno. Enostavnejša rešitev obstaja, to bo postalo jasno, ko spustimo. Sprostimo se. Meditirajmo. Predajmo se. Spustimo. Pojdimo na sprehod, plešimo, zabavajmo se. Naredimo vse, da se odvežemo od stvari, vsaj za nekaj časa in ko bo čas, bo rešitev prišla.

»Predajam situacijo univerzalni moči ljubezni.«


Odslavljanje (8 čaš): Spoznanje, nekaj se zaključuje, nekaj je končano. Čas je, da se poslovimo od nečesa, ob tem pa si dovolimo občutiti žalost, vendar se tega ne oklepamo. Čaka nas nekaj veličastnejšega, odkriti moramo nove razsežnosti. Smo mimo točke vrnitve in težnost bo opravila svoje. Prepustimo se ji, saj pomeni osvoboditev.


Deževnik: sramežljiv, obotavljiv, ne deli svoje notranje vizije. Vsi kdaj občutimo svojega deževnika. Deževnik označuje novinca, pripravnika, ki gradi svojo samozavest na novem področju. Vsi ostali so videti, kot da vse obvladajo, vendar ne pozabimo, da so tudi oni bili enkrat začetniki in so občutili deževnikovo energijo. Ta karta opominja, da ne smemo zgubiti upanja. Mojstrstvo potrebuje čas in mi smo na pravi poti. Ne pozabimo: začetnikov um ima lahko največje uvide. Spregovori, tvegaj zadrego.

Afirmacija: You are so fucking enough.


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za drugi mlaj v ovnu bo v sredo, 19. 4. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


12 views0 comments
bottom of page