top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 11. 10. - 17. 10. 2021 – Saturn direkt, Sonce kvadrat Pluton




Saturn se obrne direktno v vodnarju, retrograden je bil od konca maja. Ta konec tedna zaznavamo, da so pred nami velike odločitve in fokus na prihodnost. Morda je prisoten tudi konflikt z avtoritetami.


Ta zgodba se sedaj odvija od marca 2020 in potem od decembra 2020, ko je Saturn vstopil v vodnarja. Se bomo zavezali k odločitvi, ali bomo odklonili? Počasi se odpirajo vrata in lahko se bomo premaknili naprej, ne glede na odločitev.


Konec tedna (16.-17.10.) Sonce tvori kvadrat s Plutonom: odvija se boj za prevlado, ujeti smo v navzkrižnem ognju, veliko je manipulacije in loputanja z vrati. Ponovno so možni zapleti z avtoritetami.


Karte so precej all over the place, ker je taka tudi energija: vse naenkrat, potem pa depra. V videu govorim o še dveh dodatnih kartah, ki se bolj fokusirata na to, kaj moramo narediti.


Karte:

Iskanje občutek izgubljenosti, zmedenost, osamljenost: dnevni našega življenja se vedno znova spreminjajo, tako kot štirje letni časi v naravi; cikel se spet ponovi. V tem trenutku smo simbolično v zimskem času: življenje je pusto, kot da se je vse zaustavilo. Morda imamo občutek osamljenosti, zmedenosti, kot da smo zgrešili pot. Kaj bomo spet navdušeni nad življenjem? Kmalu, saj pomlad vedno sledi zimi. Svetloba nas bo kmalu obsijala. Začel se bo nov cikel, ko bomo polni idej, vdihov, morda se pojavi nova ljubezen.


Začaran gozd: skrivnostnost, magija, navdušenje: za en hip se nam zdi, da je življenje dolgočasno, nato pa v življenje nenadoma vstopi nekdo kot prijetna sprememba. Nenadoma se nam zazdi, da smo se znašli na magičnem potovanju. Ne vemo kam to pelje in zato je še toliko bolj vznemirljivo.


Dvojica zemlje: sprememba: dovolitev preobrazbe, spuščanje z lahkoto, plavanje s tokom. Vsaka sprememba vsak preobrat krepi samozavest. Uspeh in poraz sta velika učitelja. Ne smemo se preveč navezati na nobene od teh izkušenj.


Štirica vode: obilje: razkošna skušnjava, minljiva zadovoljitev, pohlep, nekaj v nas je doseglo ključno točko zrelosti. Kar je napolnjeno do roba se mora izprazniti, trenutna situacija se zdi izčrpana, ta vrsta zadovoljitve izgublja oblast nad teboj. Zunanji dosežki in uspehi v poslu ti ne zagotavljajo več notranje izpolnjenosti.


Mati ognja: zaupanje vase, ponos, avtoriteta, gotovost: ko se pripravljamo na prevzem primernega mesta v življenju, nam pomaga prirojena moč. To nam omogoča odločanje s pozicije resnične avtoritete. Verjamemo v lastno pot in svoj osebni razvoj.


Healing: v telesu čutiš neugodje. Ustavi se in naredi globok vdih in izdih. Včasih pozabimo, da dejansko moramo dihati. Zato se ustavi in dihaj. In potem prisluhni. Kaj potrebuje tvoje telo? Kaj potrebuje tvoje srce? Ne išči odgovorov zunaj, vsi so v tebi. In dihaj tudi ljubezen, ker je najmočnejše zdravilo. Kaj potrebuješ točno v tem trenutku?


Afirmacija: I am the sparkle in my eyes.




(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She)



23 views0 comments
bottom of page