top of page

[ASTRO VREME]: za teden 11. 12. – 17. 12. 2023, mlaj v strelcu, retrograden Merkur
Karte

Soj lune, potovanja, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in uživajmo v tem času. Porodila se nam bo preprosta, a navdihujoča zamisel in na življenje bomo pogledali  v novi luči. Soj, ki se odbija od Lune, nam polni srce z ljubeznijo in razkriva globok vodnjak neizkoriščenih ustvarjalnih možnosti.

 

Devetica novcev: Prizemljenost, skromnost, ni potrebno vsega nadzorovati. Stvari se lahko odvijajo bolj lahkotno – ne se vmešavati. Občutek za red in samodisciplina  – posledica je rast.


Sodelovanje: imamo priložnost, da sodelujemo z drugimi in prispevamo k ustvarjanju nečesa veličastnejšega in lepšega, kot bi zmogel kateri koli od nas sam. Sodelovanje nas ne bo zgolj nahranilo, temveč bo tudi prispevalo nekaj dragocenega k celoti.


Ostriga: potrpežljiva, hrani skrivnosti, skrivi notranji zaklad. Fokusa in odločenosti, ki ju ima ostriga, ne more nihče prekositi. Vse kar si zamisli, naredi s šarmom. Vendar pa se lahko pojavita dvom in sramežljivost in ostrigine osebe ne izrazijo svojih želja in življenjskega dela. Pomembno je razkriti svoje notranje darove. Pri čem se obotavljamo in ne delimo? Svet čaka, da izve.

 

Arhetip za mlaj v strelcu: Kairos: mitološki čas, sinhronicitete. Vsi smo že kdaj občutili brezčasje, življenje ki je nad tiktakanjem ure. Čas se ustavi ali pa deluje kot v počasnem posnetku, izgubimo občutek za čas na sprehodu ali v pogovoru.  To je Kairos: obstaja še en drug čas, ki presega ure in urnike. V tem nelinearnem kraljestvu pridemo do božanske časovnice. Moment dozori in naša dejanja spremenijo tek celotnega življenja. Čas postane živa stvar, ki bedi nad nami in nam pove točno kdaj kaj reči ali narediti. Ko se ta karta pojavi, je vse v natančnosti in potrpežljivosti. Nobena ura nas ne more voditi: notranje vedenje pride in ne čakamo več.

 

(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)

 

 

🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Naslednji termin je petek, 12.1.2024, ob 18. uri. Če te pokliče, se javi na:  lunakrajc@gmail.com

 

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca. Več info in termin: lunakrajc@gmail.com 

 

33 views0 comments
bottom of page