top of page

[ASTRO VREME]: za teden 11. 9. – 17. 9. 2023, mlaj v devici, Merkur direktno



Petek: mlaj v devici: osredotočimo se na zadeve, ki jih označuje znamenje device: delo, prehrana, zdravje, organizacija. Uporabimo energijo devico, da se zorganiziramo in preoblikujemo življenje tako, da bo imelo nek smisel.

Četrtek, petek: Merkur direktno: vzemimo se več časa, da kam pridemo v četrtek in petek ko je Merkur stacionaren. Direktno se obrne v petek zgodaj zjutraj. Počakajmo še z uvajanjem novosti. Merkur je v devici v najboljšem položaju in sedaj (od 18.9.) lahko veliko postorimo.

Sobota: Sonce trigon Uran: dobro za druženje in srečevanje podobno mislečih ljudi. Stvari se spreminjajo na boljše. V zraku je veliko optimizma. Dober čas za premišljeno tveganje. Morda tudi nepričakovane dobre novice.

Nedelja: Venera kvadrat Jupiter: res dober čas za druženje, vendar se pazimo pretiravanja – morda tudi pri tem, kako daleč gremo v izražanju svoje avtentičnosti. Pazimo se zapravljanja ali pretiranega vdajanja hrani in pijači. Morda je v zraku veliko zahtev in nikomur ni mogoče ugoditi. Umirimo se in počakajmo.






Karte

Boginja stvarjenja: preobrazba, ustvarjalnost, celostnost. Pustimo za seboj fiksne in toge ideje, sprostimo se, tako bomo bolj ustvarjalni. Sprostitev umiri misli in odpre srce. Dobro počutje je pomembno in ni nekaj samoumevnega.


Vodstvo (3 novcev): iščemo vodstvo, ker ne vemo, da je naš notranji vodnik skrit v nas samih. Poiskati moramo notranjega vodnika. Angelska figura z mavričnimi krili na karti zastopa vodnika, ki ga vsakdo izmed nas nosi v sebi. Zaupajmo notranjemu vodstvu. Navodila so jasna: ko sedimo notranjemu vodniku, se počutimo celovitejše. Če se temu prepustimo, nas bo žarek ponesel natančno tja, kamor moramo iti.


Stolp: Stvari so na tem, da se spremenijo, morda celo sesujejo. Strukture, ki so obstajale eone let, se zrušijo in stvari se morajo na novo zgraditi. Ne upirajmo se, te spremembe so močno potrebne. Morda je sedaj kaotično in destruktivno, vendar to lahko prinese velik uvid, ki pride nepričakovano. Vse se spreminja in ko se bo prah polegel, bomo našli mir in razsvetljenje. Pripravljeni smo, da se razvijemo.


Zmaj: vpogled v svoj pravi jaz, uravnoteženje ega. Zmaj vidi vse. Gleda nas kako hendlamo zunanji svet, kot svoj notranji svet. Ko se prebudi zmajeva energija smo pogumni, vizionarski in smo lahko hitro v stanju zavesti, ki opazuje. Kot da potujemo s prijateljem znotraj nas. Ko se globoko pogledamo v ogledalo lahko opazimo sebe onkraj sebe – opazimo tistega, ki nas opazuje. Ko opazujemo to mogočno energijo, sami se bi pomagamo. Da se predamo in spustimo. Pustimo, da nas zmaj znotraj nas vodi. Če jogi ne vidi lepote v svetu, potem je njegov agni zamegljen. Agni je notranji ogenj ali sveta inteligenca. Sedež zmajeve energija je v solarnem pleksusu, v manipuri. Je sedež ognja za našo transformacijo in prebavo. Stanje ognja v trebuhu je tisto, ki kaže na našo zmožnost jasnega videnja zunanjih in notranjih dimenzij.

Afirmacija: I am the love of my life.


Arhetip za maj v devici: Kralj: Ta arhetip je potreben, saj povezuje večno in vsakdanje. Vendar pa mora kralj tudi umreti – to je smrt ega. Svetli kralj je benevolenten in služi drugim. Temni kralj pa zatira in zlorablja moč. Kralj je izraz ega, vendar so največji kralji v mitologiji in zgodovini služili brez ega.




(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)



🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog mlaj v devici bo v četrtek, 14. 9. ob 20h Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

26 views0 comments
bottom of page