top of page

[ASTRO VREME]: za teden 12. 7. - 18. 7. 2021 – Merkur v raka, Venera v konjunkciji z Marsom - video

Končno je pred nami teden, ko so aspekti vzpodbudni. In Merkur zapusti znamenje dvojčkov, kjer je bil tudi retrograden in gre v znamenje raka. Sedaj se stvari že kažejo v pravi luči. In sedaj tudi vemo, kaj moramo storiti. To spodbuja tudi konjunkcija Venere in Marsa v znamenju leva. Sonce je v znamenju raka, kjer je bila v soboto tudi Luna in se je dovršil mlaj – vse, kar se zgodilo, moramo tudi integrirati in začutit in zato je pomemben počitek.


Karte

Spominjanje: pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na dan: Morda se bomo znašli v čustvenem vrtincu. Ne borimo se proti temu, vse je v redu.


Sporočilo: pozitivna novica, pozitiven izid. Pomembna zadeva se bo pozitivno izšla. Zahvalimo se.

Soj Lune: potovanje, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in uživajmo v tem času.


Kaos: prevrat, nevihta, nenadna sprememba, odpadanje starih misli in konceptov, rušenje sten: kaos nas osvobodi omejitev, ki nas varujejo pa tudi vežejo. Manj kose naprezamo, lažje se bodo zgodile spremembe. Zaupajmo silam prevrata. Kaos je pot do preobrazbe. Ta na videz negativen preobrat dela prostor za nove in boljše stvari.


Show up: To je čas, da zablestiš. Predlogo si skrivala svoje talente in ustvarjalno moč. Svet potrebuje to, kar imaš za dati in narobe je, da tega ne deliš. Ne rabiš čakati, da bo vse popolno – nehaj odlašati. Vprašaj se, kje se držiš nazaj, kje ne živiš svojega življenja?


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot in Sassy She)

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page