top of page

[ASTRO VREME]: za teden 12. 9. – 18. 9. 2022, Venera kvadrat Mars, Sonce opozicija Neptun




Kvadrat med Venero in Marsom, ki bi znal biti tough and rough za odnose, najbolje opiše tale stavek: Ko opustimo potrebo po potrditvi in po tem, da dokažemo svoj prav, nasprotovanja drugih odpadejo sama po sebi. (David Hawkins, Pot v svobodo.).


Za konec tedna pa Sonce v opoziciji s Neptunom, kar lahko pripelje fake guruje. Vendar ni treba da je tako: resnica je namreč že cel čas v nas. Karti Modrinja in Duhovni bojevnik in afirmacija pravijo tole:


Sage: Modrinja: Ne išči več zunanjih učiteljev in se zazri vase. Poglej v modrijanko znotraj sebe, ki sedi v tvojem srcu. Kaj ti pove bitje tvojega srca, kaj je tvoja resnica?


Duhovni bojevnik: (Kočija): duhovna orientacija, iskanje svoje resnice, notranje delo, moč, živeti sebe v zunanjem svetu. Sledimo intuiciji, čeprav smo včasih še negotovi. Da najdemo pravo resnico, ne mučimo telesa in ne otopevajmo čutil.


Afirmacija: Give a shit


Zadnja karta pa se spominja vseh, ki so nas zapustili.

Mislim nate: ljubeča mise, igra usode: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.


17 views0 comments
bottom of page