top of page

[ASTRO VREME]: za teden 13. 11. – 19. 11. 2023, mlaj v škorpijonu, Sonce konjunkcija Mars





Ponedeljek: mlaj v škorpijonu: Sonce in Luna sta v poziciji z Uranom in v trigonu z Neptunom: stvari se premikajo naprej. V zraku je optimizem. Pazimo se impulzivnosti.

Sonce opozicija Uran: pričakujemo lahko nepričakovano, morda celo nek pretres. V zraku je lahko veliko nervoze.


Sreda: Merkur sekstil Venera: z očarljivostjo in nasmehom se daleč pride.


Petek: Mars trigon Neptun: tudi s prijaznimi gestami se daleč pride.

Sonce trigon Neptun: dobivamo sporočila iz duhovnega sveta. V zraku je kreativnost. Dober čas za energijski pretok in kanalizirajte. Upoštevajmo svojo intuicijo.


Sobota: Sonce konjunkcija Mars: dober čas, da se veliko doseže. Smo samoiniciativni, celo bojeviti. Spravimo se v akcijo. Pazimo se agresivnosti.


Interval: ta teden traja 3 dni od 14.11. do 16.11.


Karte

Harmonija: moč, samozavest, produktivnost: ta karta je glasnik notranje in zunanje harmonije. V prihajajočih mesecih bomo vse bolj samozavestni in produktivnejši. Naučili smo se učinkovito kanalizirati energijo za doseganje naših ciljev. Bodimo pozorni na moč, ki jo imamo sedaj. Bodimo pozorni na to, koliko vrat se odpira. Ker v našem notranjem in zunanjem svetu vlada harmonija, vse dosežemo z malo truda.


Kompromis (6 novcev): eno je, če se drugi osebi približamo na pol poti, če razumemo vidik, ki je drugačen od našega in si prizadevamo za skladnost nasprotujočih si silnic. Nekaj povsem drugega pa je, če se vdamo in izdamo svojo lastno resnico. Če se globoko zazremo vase, ugotovimo, da poskušamo nekaj pridobiti, pa naj gre za moč ali odobravanje drugih. Pazimo se: koristi takšnega kompromisa zmerja pustijo grenak priokus.



Paž novcev: finančna priložnost, manifestacija pri delu, sporočilo o denarju ali priložnosti, več denarja in kako ga porabiti – neka sprememba, trkati na prava vrata, ki se odprejo in nadaljuješ, kontakt s pravimi osebami ob pravem času.



Kresnica: inspirirana in fantastična, vendar minljiva. Kresnica vsebuje luč tisočerih zvezd. Je čista, iskreča. Vendar se tako visoka nabitost ne more dolgo vzdrževati. Kresnica tako kaže na trenutek inspiracije ali prebujenja, ki pa hitro mine, če ga ne ujamemo. Naše delo je, da zagrabimo ta kreativni duh, ko nam prekriža pot. Kako lahko podpremo to dragoceno svetlobo?


Afirmacija: I am evolving into my baddest self.


Arhetip za mlaj v škorpijonu: Slepa ulica: ne glede na to, kaj si predstavljamo, ko slišimo za slepo ulico, le-ta ni tako slepa oz. brezizhodna. To je sila, ki nas ustavi, medtem ko smo načrtovali druge stvari. Močna je, brezkompromisna – zid za vsemi zidovi. Pove nam: »Ne gre več, otrok. Prišel si do zadnje strani tega poglavja«. Naravni odziv je, da se bojujemo, da se upiramo in skušamo dokazati, da imamo prav, da se oklepamo, kar je bilo. Tako se bojujemo z življenjem samim. Vendar je konec tudi nov začetek. Vrata se odpirajo, le-ta pa niso tista skozi katera smo načrtovali, da bomo šli. Če smo pošteni in pogumni, da sprejmemo, da se prilagodimo in na novo nastavimo, potem slepa ulica pomeni začetek življenja. Spomnimo se, da ko junak v filmih ali zgodbah pride v slepo ulico, da se takrat zgodi nekaj navdušujočega. Mi smo ta junak.


🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Pričnemo v petek, 17.11., ob 18. uri, prijave: lunakrajc@gmail.com



🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.






22 views0 comments
bottom of page