top of page

[ASTRO VREME]: za teden 13. 2. – 19. 2. 2023, Venera in Neptun, Sonce in Saturn

Tam, kjer je strah, ni ljubezni.

Krišnamurti, Orlov let


Vikend: 11. - 12. 2.: Merkur vstopi v vodnarja: olajšanje po devetih tednih v kozorogu. Novi začetki, nove smeri. Komunikacija lažje steče. Dobro za nove povezave, nove prijatelje, da se priključimo novim organizacijam. Sreda: Venera v konjunkciji s Neptunom: Lepo darilo za Valentinovo. V zraku so romantika, domišljija, umetniško izražanje. Za darilo dajmo nekaj, kar smo naredili sami. Morda vseeno nekoliko manj produktiven dan.


Četrtek: Sonce v konjunkciji s Saturnom: Dvorezen meč je tukaj prisoten: morda res nek preboj čez ovire, da se res z nečim soočimo in opravijo za vselej. Vseeno pa depresiven in žalosten čas. Vendar smo ponosni nase, da smo zmogli. Dobro za dolgoročno načrtovanje, četudi bodo sadovi tega dela pozneje.


Sobota: Sonce stopi v ribi. Dober čas za domišljijo, sočutje, delajmo na svoji intuiciji.

Energija pada, ker bo v ponedeljek zjutraj mlaj v ribah. Vikend za počitek.


Karte:


Ganeša: odstranjevanje ovir, zaščita, vodstvo: ovire se bodo kmalu odstranile. Čas in okoliščine prej niso bile v našo korist, zato bi se naši napori lahko končali z razočaranjem. Pot je sedaj prosta. Afirmacija: Vse, kar se zgodi oziroma se ne zgodi, je v moje najvišje dobre.

Ustvarjalec (ognjeni kralj): Ognjeni kralj nam pove, da nam bo vse, česar se lotevamo zdaj, z razumevanjem, ki izhaja iz zrelosti, prineslo obogatitev za naše lastno življenje in za življenja drugih. Čas je, da se izrazimo z uporabo kakršnikoli veščin, ki ji imamo, česarkoli, kar smo se naučili iz svoje lastne življenjske izkušnje. V sebi nosimo mojstrsko umetnino, vendar smo ji napoti mi sami. Umaknimo se malo vstran in se bo umetnina razodela. Odslovimo idejo, da bi postali nekdo, ker smo že mojstrovina.

Želva: Želva ima močno povezavo z zemljo in z vodo istočasno. To ji pomaga se prizemljiti in se povezati z globljimi življenjskimi resnicami, ne glede na to, kam jo zanese pot. V ravnotežju: miren, pustolovski in produktiven. Izven ravnotežja: se čisto ustavi. Da pride nazaj v ravnotežje: pustolovščina.


Afirmacija: I am a hot high vibe honey. (Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit. Citat iz rokovnika V ritmu narave 2023).🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za maj v ribah bo v četrtek, 16. 2. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


15 views0 comments

Comentarios


bottom of page