top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 13.9. - 19.9.2021 - Sonce v opoziciji z Neptunom, Mars v tehtnico


Sonce v opoziciji z Neptunom (ponedeljek, torek): Dva zelo intuitivna, pa tudi občutljiva dneva, sicer odlična za razvoj kreativnih in duhovnih potencialov. Vendar je to tudi aspekt, zaradi katerega smo bolj dovzetni za zmedo in prevaro, kar nam lahko vzame pogum. Če zveni predobro, da bi bilo res, potem je najbrž res tako. To je tudi čas, ko bi lahko bežali v eskapizem, tako, da se izogibajmo omamnim substancam. Pazimo tudi na imunski sistem.


Mars gre 15.9. v tehtnico, vendar mu tu ni preveč všeč, saj je preveč bojevit in impulziven za diplomatsko tehtnico. Tako pa mora razmišljati ter iskati mir in ravnotežje v odnosih. Mars v tehtnici veliko premišlja, išče mir in ravnotežje v odnosih. Ker je Venera v škorpijonu, Mars pa v tehtnici, se Mars in Venera podpirata. To je dober čas, da pogledamo, kje preveč dajemo drugim. Postavimo meje.


V petek (17.9., že v četrtek čez dan) pa bomo čutili Venero v kvadratu s Saturnom, kar nakazuje na stres in depro v odnosih in denarju.


Karte


Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost. Pozornost namenjamo tistemu, kar nam je najbolj drago. Ponovno bomo ovrednotili svoje prioritete in ključne vrednote. Vedno nas vodi ljubezen.


Oče vode: občutljivost, dojemljivost, duševna dovzetnost, intuitivni miselni procesi, sledimo svojemu intuitivnemu dojemanju, posvetimo se subtilnim sporočilom zaupajmo občutkom, ki nam govorijo jasneje kot besede.


Divine: Zaupaj božanski materi. Zaupaj ji vse svoje skrbi: vzemi svinčnik in papir ji napiši, vse kar te tare. Nisi sama v tem.

8 views0 comments

Comments


bottom of page