top of page

[ASTRO VREME]: za teden 14. 11. – 20. 11. 2022, Merkur v strelca, sekstili s Plutonom
Ta teden so v igri podporni aspekti predvsem trigoni in sekstili s Plutonom in Neptunom. Po prejšnjem tednu to kar močno potrebujemo. Morda vse skupaj spremlja občutek usojenosti in namena. Komunikacija poteka prek sanj, umetnosti in meditacije. Morda se kaj spremeni v odnosih. Podporen čas, da se soočimo s težavami.


Karte:


Sporočilo: pozitivna novica, pozitiven izid. Pomembna zadeva se bo pozitivno izšla. Kakšno olajšanje. Zahvalimo se.Prave barve/True colours: odvrzimo maske, pokažimo pravi obraz. Kaj si ljudje mislijo, ni naša stvar, zato pokaži svojo izvirnost, zavzami prostor, bodi too much na vseh področjih svojega življenja.Devetica ognja, notranja moč: preboj, rast, pogum odločenost, Vzhajajoča nova moč širi naše razumevanja položaja, v katerem smo. Naša energija je sedaj dovolj močna, da najdemo boljše načine izražanja sebe in opravljanja stvari. Uživajmo v teh »visokoletečih« časih in v jasnosti, ki jo sveža energija prinaša v naše dojemanje.


Afirmacija: I create my own supersonic opportunities(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations).

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page