top of page

[Astro vreme]: za teden 14. 3. - 20. 3. 2022 – polna luna v devici, 18.3., enakonočje, 20.3.






Polna luna v devici naš čaka v petek zjutraj. Luna v devici bi bila rada učinkovita, vendar je toliko energije nasproti njej v ribah, da smo težko zares učinkoviti. Radi bi napredek, vendar je veliko stvari še nejasnih. Morda raje sanjarimo, kot pa da bi res delali na napredku. To je dober čas, da pogledamo svojo dnevno rutino in kaj nam koristi in kaj ne. Kako se lahko bolj stabiliziramo? Katere prakse bi nam bile v pomoč? Kaj lahko vpletemo v vsakdanjik, da nam bo lažje, čeprav na začetku zahteva disciplino? Lahko pa tudi kaj počistimo in pospravimo: pogledamo, kaj nam daje veselje ala Marie Kondo in če ne čutimo veselja, vržemo stran ali damo naprej.

Sicer je veliko podpornih aspektov (sekstilov) v zraku, kar je dobro, ker smo odločeni za spremembe, želimo si spoznati nove ljudi. V času polne lune je tudi Venera v kvadratu s Uranom: razmerja so na preizkušnji. Ljudje prihajajo pa tudi odhajajo.



Karte


Harmonija - moč, samozavest, produktivnost: ta karta je glasnik notranje in zunanje harmonije. V prihajajočih mesecih bomo vse bolj samozavestni in produktivnejši. Naučili smo se učinkovito kanalizirati energijo za doseganje naših ciljev. Bodimo pozorni na moč, ki jo imamo sedaj. Bodimo pozorni nato, koliko vrat se odpira. Ker v našem notranjem in zunanjem svetu vlada harmonija, vse dosežemo z malo truda.


Trojica ognja, integriteta: biti v srcu, naravno zaupanje, ceniti sebe, jasnost, iskrenost. Ko se sprejmemo točno takšni kot smo, nehata prevladovati tekmovalnosti in zavist. Pot do svobode najdemo v jasnosti in preprostosti naših src. Naj nas naša srca vodijo do ljudi in okoliščin, ki jih potrebujemo za nežno in brezskrbno rast.


Sin vode: senzualnost, eros, šarm, nežnost, ustvarjalnost. Zavedajmo se svojega vpliva na druge, spoštujmo njihovo ranljivost in ostanimo v mejah ljubeče obzirnosti. Naučimo se v vsem delovanju pravilno in sočutno uporabljati svoje intuitivne darove, saj nam bo to najbolj koristilo.

All seeing/Vsevidna: kar je bilo nekoč nevidno, je sedaj vidno in se ne more več skriti. In ko se enkrat vidi, tega ne moreš več ignorirati, ne glede, kako si želiš pretvarjati, da nisi videla. Vidiš vse. In vidiš jasno. Tvoj vid je tvoja intuicija in tvoja intuicija je tvoj vodnik. Zaupaj sebi, zaupaj svojemu srcu, zaupaj svojemu vidu in viziji.


Afirmacija: Honey Bee, just start the damn thing.


Arhetip: Sodnik. Svetla stran: razločevanje, prava akcija, sočutje. Temna stran: kritičen, ne odpušča, gradi zidove okoli sebe. Ljubezen je tisti faktor, ki odloča med obema stranema.


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Arehtipi)


19 views0 comments
bottom of page