top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 15. 11. - 21.11. 2021 – Mars opozicija Uran, polna luna v biku 19.11.




Pester teden je pred nami. Sredi tedna se odvija Marsova opozicija z Uranom, kar povečuje možnost nesreč. Previdno za volanom in z elektriko. Pazimo tudi kaj govorimo. Morda je to teden, ko lahko preizkusimo, kako je, če molčimo, heh. Kar seveda sploh ni tako enostavno izvesti, kajti to je aspekt, ki kar kliče h konfrontaciji. Res, pazimo se vzkipljivosti.


V petek, 19.11. pa naš čaka polna luna v biku, v obliki luninega mrka. Mrk se dogodki na osi bik/škorpijon, še preden januarja 2022 Rahu in Ketu zamenjata os. Zato je to res dober čas, da opazujemo, kaj se odvija v naših življenjih, ker je uvod v 2022 in tudi 2023. Polne lune, ki so mrki, nekaj zaključujejo. Ker je Luna v biku je to vprašanje ljubezni do sebe in koliko se cenimo. Se cenimo, dovolj, da nekaj spustimo in tako pridemo do prepotrebnega zaključka?


Morda pa se zadeve še ne morejo zaključiti, morda moramo še malo počakati, Saturn nas uči potrpežljivosti in nas sprašuje, ali znamo shendlati svojo energijo, ko so stvari zoprne. Morda moramo sprejeti neugodje in zdržati.


Je pa to tudi dober čas, da ugotovimo, kaj so tisti naši talenti, ki bi jih želeli deliti s svetom.

In prišla je re dobra afirmacija: I am ready to step into my divine spotlight.


Več o ostalih kartah v videu.

18 views0 comments
bottom of page