top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 17. 1. - 23. 1. 2022 – polna luna v raku, Uran direktno + Rahu&KetuAstrološko gledano je to pomemben teden, saj je kar nekaj energijskih preobratov. In skoraj vsi so v torek in sredo, tako, da bo sreda tedna pestra.

Polna luna v raku se dovrši v torek,18.1. ponoči ob 00:48. Sonce Pluton sta v konjunkciji v kozorogu, Luna je v nasprotnem znamenju, torej v raku. V zraku je veliko bremena, nekaj moramo narediti, pa najraje ne bi. Luna osvetljuje zadeve, Pluton pa v omari skriva okostnjake. Možna so velika, čustvena razkritja.


V torek popoldne se Uran obrne direktno, retrograden je bil od sredine avgusta: kaj se dogajalo takrat in se sedaj morda ponovno odvija? Morda tudi kaj nepredvidljivega.


V sredo ponoči pa Rahu in Ketu, ki sta bila sedaj v dvojčkih in strelcu, prideta na novo os: Rahu v bika in Ketu v škorpijona. V ospredju so teme kot so denar (in škandali), spolnost (in škandali), podnebne spremembe. Predvsem pa bodo v ospredju naši talenti in darovi, koliko se res cenimo in naša globoka prepričanja o tem, kaj si zaslužimo v življenju.


Pa tudi Sonce gre ven iz kozoroga in pride 20.1. v vodnarja, teme se sedaj bolj nanašajo na skupnost in družbo.


Karte


Sporočilo: pozitivna novica, pozitiven izid. Pomembna zadeva se bo pozitivno izšla. Afirmacija: »Moj um je poln svetlobe.«


Sedmica zemlje: izčrpanost, strah pred izgubo. Pričakovanje poveča možnosti za razočaranje Ostanimo prisotni v tem trenutku. Naučimo se biti zadovoljni z manj.


Golden: Tvoja prisotnost je vir svetlobe. Imaš vrednost. Si pomembna. Si svetleča, senzualna, močna. Si cela, takšna kot si, si zlata. Afirmacija: »Sem čudovita, vem kdo sem, sem zlata

.

Arhetip: Srce: dom, center, tron. Spomnimo se, kdaj je bilo naše srce globoko ganjeno. Potopimo se v mislih v to izkušnjo in jo začutimo.


Afirmacija: Surround yourself with High Vibe Honeys.(Karte: Gajin orakel, Sassy She, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations)

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page