top of page

[ASTRO VREME]: za teden 17. 10. – 23. 10. 2022, Sonce in Venera vs. Mars in Pluton, Saturn direktno

Ko razumete, da je življenje igra, se prava igrivost pojavi sama po sebi. Osho, Vrnitev k sebi.


V torek in sredo (oz. od 17. do 19. 10.) bomo čutili aspekt med Venero in Soncem na eni strani in Marsom na drugi. Samozavesten čas, veliko lahko dosežemo – ti dnevi so lahko zelo zaposleni. Dober čas, da kaj težkega dokončamo, ker se odpre flow. Stvari gredo lažje skozi.

V drugi polovci tedna pa bomo čutili Venero in Sonce na eni ter Plutona na drugi strani: čas, ko je potrebno sprejeti neko odločitev. Nekaj se mora premakniti: lahko kot prepir, bitka egov, bitka za prevlado, lahko pa res neka dokončna odločitev, da gremo stran in naprej.

V nedeljo, 23.10.: Saturn direktno (4. 6. - 23. 10.) in aktivira se polna luna v vodnarju, ki je bila sredi avgusta (12. 8. 2022) - kje smo od takrat? Kako se je karma odvila od 4. 6.?Karte:

Afirmacija: I am evolving into my baddest self


Spominjanje, pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na plan: Energetsko smo povezani tako s preteklostjo, kot s prihodnostjo. Pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na dan: Morda se bomo znašli v čustvenem vrtincu. Ne borimo se proti temu, vse je v redu. Pomembno je, da se spomnimo preteklosti in da jo počastimo, saj je del nas, del popotovanja naših duš. Vendar nas pretirano ukvarjanje s preteklostjo ali prihodnostjo oropa sedanjega trenutka in ne služi nobenemu namenu.


Primal/Prvinsko: sem divja in ognjena. Sem bojevnica. Iščem in govorim resnico. Veliko ljudi se boji teme, jaz pa te spodbujam da sediš v njej, dokler se ne navadijo vsa tri očesa in lahko vidiš tudi v temi. Zaupaj svojim prvinskim instinktom, da lahko hodiš po terenu, ki se ga drugi bojijo, medtem ko iščeš svojo resnico.


Štirica zraka: kontemplacija. Premor, čakanje, nedejavnost, tiho reflektirane, zbiranje misli, izstop iz nore dirke. Ena najvišjih oblik umetnosti je ostati miren, prepustiti stvari brez vmešavanja. S potrpežljivim čakanjem in opazovanjem, kaj se bo zgodilo, bomo prišli do potrebnega uvida. Prišli smo do točke, ko je potrebna nenavezanost. Določeni procesi imajo pozitiven izid brez našega vmešavanja.
(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations).

(Citat iz rokovnika V ritmu narave 2022).

18 views0 comments

Commentaires


bottom of page