top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 18. 10. - 24. 10. 2021 – ščip v ovnu, 20.10., Jupiter in Merkur direktno



Pred nami je energijsko zelo pomemben teden: v ponedeljek se je najprej zjutraj obrne direktno Jupiter, popoldne pa še Merkur. V sredo se dovrši polna luna v ovnu.


Kadar je Jupiter v igri, je možno pretirano uživanje, zapravljanje ali preveč dela, vendar smo še vedno pod vplivom pred kratkim direktno obrnjenega Saturna, zato je težko pasti v pretiravanje. Vseeno pa smo lahko optimistični in ta optimizem širimo v svet: več je tudi priložnosti in sreče.


Ker pa se direktno obrne tudi Merkur bo lahko začetek tedna bolj zmeden: malo še počakajmo z novimi projekti, do konca tedna bi moralo biti že dosti bolje.


V sredo popoldne se dovrši polna luna v ovnu, Mars in Sonce sta v tehtnici, Luna pa nasproti Sonca v Ovnu. Mars je tudi v opoziciji z Luno: imamo motivacijo, da gremo naprej. Mars tvori tudi kvadrat s Plutonom. Zato potrpežljivo in čim manj razburjenja.


Polna luna v ovnu osvetli naše resnične potrebe. Luna v ovnu nam daje pogum, da slišimo svoje potrebe v odnosih z drugimi.Morda je tukaj vprašanje ali občutek, da preveč dajemo in ne dobimo dovolj, morda celo nič, nazaj.


Glede na vse energijske preobrate je zelo pomembo, da pazimo na svojo energijo. Najti moramo svojo notranjo stabilnost: da smo energetsko tako dobro postavljeni, da nas nič ne more metati ven iz ravnotežja.


Karte:

Izgubljena ljubezen: predaja, zdravljenje, razbremenitev. Žalost ko se odnos konča, je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.


Oh la la: Užitek, seks, še več užitka.


Osmica zraka: motnja, ovire, preveč smo v glavi, dvomi in skrbi. Ne moremo se odločiti, ne za, ne proti. Sprostimo se, vse kar grozi da bo razpadlo, naj razpade ali pa tudi ne. Opazuj, kaj bo nastalo. Pametno se je umakniti in samo počakati, kaj se bo zgodilo.


Šestica vode: užitek, pozitiven razvoj, blaginja, zadovoljstvo in sreča, sprostimo umske in čustvene napetosti. Dovoli si uživati življenje na vseh ravneh. Če se spoštujemo in smo prijazni do sebe, bomo taki tudi do drugih ljudi.


Afirmacija: I am the love of my life


Arhetip: The Comic / Komedijant: joker, klovn, norec: V sredini bolečine in trpljenja lahko vedno najdemo možnost za se dvignemo iz brezna s smehom. To zahteva briljanten um: situacij moramo videti od daleč z distance, da jo lahko opazujemo s humorjem, drugače smo preveč zapleteni v dramo in nam ni do smeha. S humorjem se lahko preseže tudi ločenost, ki jo doživljamo na tem svetu.




(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She, The Wild Unknow Arhetipi)

16 views0 comments
bottom of page