top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 18. 7. – 24. 7. 2022, Merkur in Sonce v leva, Venera v raka
Intenzivne energije se nadaljujejo, še posebej ker Merkur in Sonce tvorita opozicijo s Plutonom, preden prestopita v leva. Kaj smo sprevideli od 2020 in je to osvetlila polna luna v kozorogu (13.7.) in moramo sedaj do konca speljati v tem tednu?


Venera vstopi v raka in to je čas, da res pokažemo ljubezen osebam, ki jih imamo radi. In smo sočutni do vseh drugih.


Potem pa Merkur in nato še Sonce prestopita v leva: samozavest se dvigne, imamo energijo.Resnica, ki sem ji priča vsak dan, je, da človek ne more živeti brez duhovnosti. Brez duhovnosti ostaja v nas nekaj prazno in neizpolnjeno. Osho, Vrnitev k sebi
Karte:

Ocean večne ljubezni, zdravljenje, ustvarjenost, plodnost: Pravijo, da ljubezen premaga vse in to še posebej velja v tem trenutku. Nekaj se bo razrešilo in pozdravilo z ljubeznijo. Razmere so nam v korist, nova stvaritev čaka. Rojstvo nečesa novega s seboj prinaša radost in vznemirjenje. Začne se nov cikel, rodi se nova podoba.


Ritem: Bobnaj, pleši, premikaj se v ritmu svojega srca, poslušaj njegovo pesem, to je naraven ritem in flow. Poslušaj svoje telo, svoj menstrualni cikel, kaj ti želi telo povedati? Kaj potrebuje in želi? Plešem v ritmu svojega lastnega bobna, to je mojega velikega bijočega srca.Sin ognja: pogum, strast, ustvarjalnost, vitalnost, moč. Bodimo pripravljeni sprejeti tudi najbolj nenavadno dogajanje; čas je, da se sanje uresničijo. Zunanje okoliščine se spreminjajo na bolje, ovire na novem področju so odstavljene. Opogumlja nas rastoče zaupanje v lastne sposobnosti.
Afirmacija: I am committed to making my dreams fucking happen
(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)17 views0 comments

Comments


bottom of page