top of page

[ASTRO VREME]: za teden 18. 9. – 24. 9. 2023, Sonce in Neptun in Pluton, jesensko enakonočje
Merkur direktno 15.9., ko je mlaj v devici: Kaj smo se naučili med zadnjo Merkurjevo retrogradnostjo? Sedaj lahko to damo v življenje, testiramo svoja znanja in spoznanja. Vseeno se zadeve lahko še vedno počasi premikajo ker retrogradna senca traja do konca meseca. Pazimo, da ne uničimo vsega svojega truda, ker bi radi pospešili stvari. Naredimo namero, dober načrt, prihajajo odlične priložnosti.


Za vikend 16 - 17.9.: Luna pride v tehtnico in to je sedaj točno en mesec pred mlajem v tehtnici, v obliko sončeva mrka. Sezona mrka se tako začne že sedaj. Opazujmo, kaj se dogaja na vseh »frontah«: odnosi, zveze, partnerstva (zasebna in poslovna), denar, pogajanja.


Sonce opozicija Neptun: pazimo se rožnatih očal, ne podpisovati dokumentov cel teden. Morda pride do neke zmede. Je pa to dober čas za uvide in intuicijo, kar lahko pomaga pri naših načrtih. Pomembno je, da znamo postaviti meje.


Sonce trigon Pluton: transformacija, stvari se odstranijo z naših poti, zelo dober čas za uvajaj nje sprememb. Tudi za čiščenje. Dober dan, da kaj postorimo, se dogovorimo za sodelovanje. V zraku so strast, intimnost, transformacija.


Sonce vstopi v tehtnico, jesensko enakonočje: nov letni čas, nova drugačna energija. Dan in noč sta enako dolgo in simbolizirata ravnotežje med žensko in moško energijo, med zunanjim in notranjim, med zgoraj in spodaj. Začne se jin del leta. Posvetimo se partnerju (zasebnemu ali poslovnemu).Interval: interval se začne v nedeljo in potem traja drug teden 4 dni. Od nedelje, 24.9. do srede, 27.9.2023.


Karte

Sveta mati Zemlja: sporočilo ljubezni. Smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo. Zaupajmo srcu in v vse, kar počnemo, vnašajmo njegovo ljubezen in modrost. Tako bo vse, kar bomo ustvarili, resnični izraz naše duše. Z izražanjem svoje resnice ustvarjajmo trajnejše stvari. Bodimo zvesti sebi.


Ljubimca: predaja, vsi vidiki ljubezni, dušni partner. Imeti moramo pogum, da izpustimo vse in se zaljubili v ljubezen samo, brez pričakovanj, brez vedenja, ali se bo ljubljena ljubezen odzvala ali ne. To je možno samo v neizmerni in vseobsegajoči veri v ljubezen, ki je najpomembnejše življenjsko darilo. Odločimo se ostati zvesti notranji ljubezni.Cesarica: Mati, ki daje življenje, ljubeča, zaščitniška. Udobje in zadovoljstvo. Plodnost, rast, hranitev, mir, poroka. Vsemogočna ženska energija – obilje, ki ga sami ustvarimo. Velika kreativnost. Uspeh prihaja, ker smo sledili pravi poti. Označuje tudi naravo samo (tudi potrese in poplave). »Moja ustvarjalnost in obilje sta neomejena«.Gazela: povečano zavedanje in zmožnosti, ranljivost. Gazela predstavlja milost. Ta lepa žival izžareva sofisticiranost in eleganco. Gazeline osebnosti se izrazito zavedajo svoje okolice, kar jim preprečuje, da bi uživali lepoto, ki jo tako skrbno kultivirajo. Nič več skrbi, kaj gre vse lahko narobe, umirimo se in pridimo v sedanji trenutek. Usedi se, najdi svoj dih in opazi obilje ki te obdaja. Naj to nahrani tvojega duha. Da pridemo v ravnotežje: jin joga, dobra hrana, udoben dom.

Afirmacija: I am evolving into my baddest self.


Arhetip za enakonočje: Kralj: Ta arhetip je potreben, saj povezuje večno in vsakdanje. Vendar pa mora kralj tudi umreti – to je smrt ega. Svetli kralj je benevolenten in služi drugim. Temni kralj pa zatira in zlorablja moč. Kralj je izraz ega, vendar so največji kralji v mitologiji in zgodovini služili brez ega.(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog ščip v ovnu bo v torek, 26. 9. ob 20h Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


23 views0 comments

Comments


bottom of page