top of page

[ASTRO VREME]: za teden 19. 12. – 25. 12. 2022, solsticij, mlaj v kozorogu, Jupiter v ovna





Ta teden nas čaka kar nekaj energijskih premikov. Torek: Jupiter se poslavlja od rib za 12 let in pride v ovna. Jupiter razširi naše horizonte. Začnimo s stvarmi in premagajmo strah. Jupiter je bil v ovnu od maja do konca oktobra letos - poglejmo kaj se je dogajajo čez poletje in na začetku jeseni? Kje smo od začetka maja? Jupiter potrebuje 12 let, da pride okrog zodiaka, v vsakem znamenju približno 1 leto. Ta cikel, ki se sedaj končuje, se je začel leta 2011. Kje smo od takrat? Kako se je spremila naša definicija uspeha? Kaj nam sedaj pomenijo zdravje, velikodušnost, bogstvo?


Sreda: kolo leta se zopet obrne - prišli smo do solsticija, Sončevega obrata. Svetloba se zopet veča. Dober čas za meditacijo in za stik s presežnim.


Petek: in nato še mlaj v kozorogu in to na 1 stopinji: novi začetki. Dober čas za premislek kje bi želeli delati, da pridejo na dan naši darovi in talenti. Ali pa se lotimo kakšnega dolgoročnega projekta. Lahko pa delamo na novoletnih zaobljubah: kaj si res želimo v novem letu? Še posebej v prvih treh mesecih do enakonočja 20 marca.


Karte:

Mislim nate: ljubeča misel, igra usode: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.


Strenght/moč: Ima moč ženske, ki ve, kaj so njene korenine, iz kje izhaja, pozna prednike, svojo zemljo in vse to te dela tebe. Poznaš se in ne nasedaš zgodbicam o tem, kaj bi morala biti in kaj bi morala delati. Lahko delaš vse, ali pa nič. Imaš moč ženske, ki se zaveda, da lahko izbira. Močna sem, ker vem, kdo sem.


Stari oče: zaščita, velikodušen dobrotnik, pomoč v trenutkih potrebe, modrost. Sposobni smo vzeti stvari v svoje roke, svojemu notranjemu otroku pa nudimo zaščito in preskrbljenost. Nehajmo skrivati svojo prirojeno moč. Prava odgovornost je odzivnost na življenje. Zbrali smo dovolj izkušenj in spoznanj, uporabimo jih za dobrobit sebe in drugih.


Afirmacija: Babes create their own light


Arhetip: Mati: Svetel arhetip: ustvarjalen, poskrbi za druge. Temen arhetip: utrujen, nadzorujoč, omejuje. Mati vzpodbuja rast, ampak jo tudi omejuje. Daje, vendar se oklepa. Ustvari, vendar zavira. V tej kompleksni energiji ima arhetip matere ključe do večnega izziva ljubezni.



Karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arehtipi. Citat iz rokovnika V ritmu narave 2022.

9 views0 comments
bottom of page