top of page

[ASTRO VREME]: za teden 19.7. - 25. 7. 2021 – polna luna v vodnarju, 24.7.2021 - videoPo čustvenem raku, Sonce dne 22.7. stopi v znamenje leva in iz občutkov preidemo v akcijo. Osredotočimo se na kreativnost, hobije, veselje in fizične aktivnosti.


Polna luna v vodnarju bo v soboto 24.7. zgodaj zjutraj. Sonce in Luna sta si nasproti, Sonce v levu, Luna v vodnarju na 1 stopinji. Polne lune osvetlijo, kar je skrito: morda pa skrivamo sami sebe? Sedaj je čas, da res izrazimo sebe. Želimo svojo pot naprej, pripravljeni smo za spremembe. Luna je v konjunkciji s retrogradnim Saturnom v vodnarju tako, da je tudi močan občutek resnosti in odgovornost. Želimo naprej v svojih življenjih, zato, da bomo lahko na koncu naše poti rekli »I did it my way«. Sprejeti moramo svojo edinstvenost in ko smo v svoji energiji, pridejo pravi ljudje do nas. To smo si izbrali in to smo.


Luna se nahaja v Šravana nakšatri, ki še bolj poudarja nujnost, da smo to, kar smo. Če so naša dejanja v skladu z našim višjim jazom, potem imajo ta dejanja namen in smisel. Če pa delujemo iz ega ali drugih fake zunanjih vplivov, potem je to recept za nezadovoljstvo in nesrečnost.


Karte

Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost.


Ocean večne ljubezni: zdravljenje, ustvarjenost, plodnost.


Ravnovesje: pogled navznoter, umirjenost, čakanje, prepoznavanje iluzij. Pregled življenja. Potrpežljivost s samim s seboj.


Pleasure/Užitek: Sonce prihaja v leva in poleg veselja, si privoščimo tudi užitek. Smo senzualna in seksualna bitja in zaslužimo si užitek.


Bad Bitch Affirmations: The time is now, honey bee
(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She)

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page