top of page

[ASTRO VREME]: za teden 2. 10. – 8. 10. 2023, Merkur in Neptun in Pluton, Merkur v tehtnico

🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Mesec oktober 2023 je mesec velikih sprememb, zato vam ponujam 30% popust na djotiš analizo vaše rojstne karte. Za termin se javite na email: lunakrajc@gmail.com🧭KROG: Krog za mlaj v tehtnici bo torek, 10.10. ob 20h, prek Zoom. Pogledali bomo v strah in kaj spuščamo, kakšen cikel delovanja na podlagi strahu se prekine? Brezplačno. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com
Ponedeljek: Merkur opozicija Neptun: nejasnost glede razmerij, paziti se nesporazumov, v zraku je megla, bolje biti tiho, če pa že kaj povemo, pa previdno pri izbiri besed.


Torek: Merkur trigon Pluton: pomembni pogovori, ki pomagajo doseči cilje, ali pa vsaj to, da se premaknemo naprej.


Venera trigon Rahu: pomoč pri ciljih, kreativnost, ideje, nove smeri.


Sreda tedna: Mars konjunkcija Ketu: možen nek konflikt, morda se nekaj konča.


Četrtek: Merkur v tehtnico: Merkur je bil v devici 27.7., retrogradne je bil med 23.8. in 15.9.. Sedaj se energija končno spremeni. Merkur v tehtnici lepo govori, vedno najde pravo besedo v pravem trenutku. Išče harmonijo v komunikaciji.


Za vikend bomo čutili Mars kvadrat Pluton: paziti se konfliktov, iščemo svojo moč, pazimo, da ne trčimo s to svojo željo ob druge. Intenziven čas, zelo bojevit.Interval: interval traja 3 dni. Od četrtka, 5.10. do sobote, 7.10..Karte

Očiščevanje (ogenj): nujno potrebne stvari, gola resnice, celostnost. Po čem nam v resnici hrepeni srce? Kaj nam manjka v življenju? Če želimo odgovore, moramo pogledati v srce. To že vemo, vendar oklevamo, ker se bojimo tistega, kar nam želi srce povedati. Vendar gremo lahko naprej le, če se spopademo s strahom. Zaprimo oči in se sprostimo: predstavljamo si plamen, ki nam greje srce in dušo. Plamen sežiga strahove in dvome, zdravi telo in odstranjuje ovire s poti. Zaupajmo!


Navzočnost: (5 ognja): Res je pomembno, da smo zadovoljni sami s seboj, ne smemo se nenehno primerjati z drugimi. Delamo več stvari hkrati in se zapletemo, ker smo na vseh koncih malo, namesto, da bi si zadali eno nalogo in jo izpeljali do konca. Razvijanje veščine navzočnosti v odzivu na karkoli že pride, kakor pač pride, je največji dar sebi. »Zasledujem svoje cilje z močjo in popolno samozavestjo.«


Sedmica novcev: Trud se bo poplačal, zadeve dozorijo, žetev, nagrada. Če imamo občutek, da se nič ne premakne, samo potrpežljivo naprej. Uspeh ne bo izostal. Malo žalostna karta, ker se vse ne bo posrečilo, tisto pa kar se bo, pa ni naša prva izbira. Vseeno nekaj je le oprijemljivo.


Orel: vseprežemajoča moč, iskalec resnice, ki transformira karmo. Orel izžareva svetlobo sonca. Ta ptica je fizično in duhovno močna ter predstavlja obvladovanje zraka in ognja. Ko se pojavi ta karta, lahko pričakujemo, da bomo vrženi v karmični ogenj, da nas preobrazi. Energija ognja nas sili, da smo najboljša in najsvetlejša verzija sebe. Zgrabimo sonce s svojimi kremplji in ga držimo. Smo močnejši, kot si mislimo, da smo. Da pride v ravnotežje: stopimo v neznano.

Afirmacija: Honey Bee, just start the damn thing.
(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)

28 views0 comments

Comments


bottom of page