top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 20. 12. - 26. 12. 2021 – solsticij, tretji kvadrat med Saturnom in Uranom
V torek se kolo leta obrne: čaka nas sončev obrat, ko boginja rodi otroka luči. Sonce prestopi v znamenje kozoroga in prične se zima. Dober dan za meditacijo in dajanje namer.


Na božični večer se dovrši še zadnji tretji kvadrat med Saturnom in tokrat retrogradnim Uranom. Saturn je v vodnarju, kjer v lastni hiši, no, vladar vodnarja je tudi Uran. Uran sam pa je v biku, ki mu vlada Venera, Venera pa se trenutno nahaja v kozorogu, je retrogradna in v konjunkciji s Plutonom.


Občutek je neudoben, veliko je frustriranosti. Zato moramo energijo obrniti sebi v prid: spremeniti naboj, spremeniti pogled na celo zadevo. Pogledati moramo, kaj je večji namen, kje lahko najdemo povezanost z večjim Življenjem. Kaj hočemo lepo počasi zmanifesirati v našo resničnost?

Prvi kvadrat je bil 17.2.2021, drugi pa 15.6.2021 – kateri izzivi so odprli? Kvadrat je težak, vendar konstruktiven aspekt. Če smo pripravljeni vložiti trud in lepo počasi korak za korakom nadaljevati po začrtani poti, s tem ustvarjamo trdne temelje zase.Karte:

Izguba: žalovanje, žalost, odrešitev: izguba, razočaranje. Ni novega začetka brez konca. Nič mi ne manjka, stvari preprosto zamenjajo obliko.


Surrender: Nekaj se dogaja, meša. Ne oklepaj se tako močno stvari, ljudi, rezultatov in se preprosto predaj. Nečesa se močno držiš, pa karkoli to že je. Težko hendlaš situacijo, zato sedaj spusti prijem. Spusti potrebo po nadzoru.


Zdravilka: intuicija, zdravljenje. Sprosti se in spontano bo vzniknilo čudežno zdravilsko znanje.


Arhetip: Eros: strast, igrivost, vs. norost, projekcije, obsedenost. Poglejmo v izvor želje same.


Afirmacija: You have the power to illuminate the world(karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arhetipi).


27 views0 comments

Comments


bottom of page