top of page

[ASTRO VREME]: za teden 20. 2. – 26. 2. 2023, mlaj v ribah, Venera v ovnaTa teden se začne s mlajem v ribah v ponedeljek zjutraj – novi začetki, dober čas za vse projekte, ki potrebujejo domišljijo.

Prav tako v ponedeljek pride Venera pride v ovna. Venera se v ovnu ne počuti najboljše. Vseeno dober čas za akcijo, za prevzem iniciative.

V torek imamo kvadrat med Merkurjem in Uranom: go with the flow, ker se lahko zgodi kaj nepričakovanega. Bodimo previdni in zmerni pri svojih reakcijah.

V sredo pa trigon med Merkurjem in Marsom: res dober čas, da speljemo zadeve.

V petek pa Sonce v sekstilu z Rahujem: vse stvari peljejo v pozitivno smer.


Karte:

Konec zime: obnova, ponovno rojstvo, pozitiven izid. Čaka nas marsikaj lepega. Kar prej ni bilo mogoče, sedaj je. Vrata se odprejo. Cikel se je že začel. Sprejemajmo nove priložnosti, ki se lahko nepričakovano ponudijo. Nastopil je trenutek, da zablestimo. To je srečno in obetavno obdobje za vse nas.


Obstoj (Čarovnik): poglejmo, ali si dovolimo prejemati izjemni dar občutenja, da se počutimo doma, ker koli že smo. Vzemimo si čas, da se ta občutek poglobi in da ostane z nami. Če pa imamo občutek, da je svet za petami, potem je čas za oddih. Pojdimo na prosto in si poglejmo zvezde.


Kamela: iznajdljiva, neodvisna, pozna sebe. Kamela lahko prenese absolutno vse, saj nosi svoja hranila s seboj. Zanese se lahko nase in vse izzive sprejema z lahkoto. Kamela predstavlja uravnovešanje nasprotij – ognja in vode. In odgovornost za svoje reakcije. V ravnotežju: mirna, zadovoljna, iskrice v očeh. Izven ravnotežja: dehidrirana, pomanjkanje vitalnosti. Da se spravi v ravnotežje: romanje.


Afirmacija: You are so fucking enough. Arhetip: The one : težko izrazimo ta arhetip. To je energija enosti, ki povezuje vsa bitja in naša zmožnost, da to enost zaznamo. Ko res zaznamo ta arhetip, se zavemo v neskončni zavesti in nismo ne veliki ne majhni, ne pomembni, ne nepomembni. Vsa dualnost odpade in ostane samo tisto kar je: vedenje, da je življenje dar in da smo oboje: prejemniki in darovalci tega darila. Ali je možno, da je konec in začetek vseh stvari ljubezen? Svetel arhetip: služi, ljubi, sprejema. Temen arhetip: ignorira, izloči, izpušča.(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit. Citat iz rokovnika V ritmu narave 2023).🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek, 7. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


18 views0 comments
bottom of page